Xenos folder


Xenos folder folders

De winkelketen Xenos is in begin jaren 70 opgericht in 's-Hertogenbosch. Eind jaren 80 is Xenos overgenomen door het Blokker concern, wat al aangeeft dat Xenos geen kleine speler meer is. Met meer dan honderd winkelfilialen opereert de winkelketen landelijk en is voor iedereen goed te bereiken. Hetzij via de online Xenos folder, hetzij via de fysieke Xenos reclamefolder.

Van de oorspronkelijke kruideniersformule is weinig meer over. Momenteel richt Xenos zich voornamelijk op huishoudelijke- en cadeauartikelen. Daarnaast hebben de Xenos winkels ook een klein deel van het assortiment ingericht met food-items. Verder kunt u hier terecht voor een grote verscheidenheid aan servies, van zowel keramiek van als glaswerk. Ook vindt u hier een ruim ssortiment aan decoratieve artikelen, zoals bijvoorbeeld kaarsen en woontextiel.
De Xenos winkels doen het erg goed op prijsniveau. Over het algemeen zijn de producten uit het assortiment laag geprijds en erg goedkoop vergeleken menig concurrent. Veel decoratieve items kosten minder dan € 5,- en doen het dan ook goed bij het publiek die graag de inrichting van het huis iets gezelliger willen maken. Ook met feestdagen of thema's weet Xenos haar klanten altijd weer te verassen. Originele producten tegen lage prijzen maken dat de winkelketen met de dag groter groeid. Naast het reeds laag geprijsde assortiment heeft Xenos daar bovenop vaak genoeg fikse aanbiedingen. Deze aanbiedingen en acties worden bijna wekelijks in de online reclamefolder gepresenteerd. De meest actuele Xenos folder vindt u bovenaan deze pagina.