vDal


vDal folders

vDal is een bekende mannenmodezaak met ruim 25 winkels in het zuiden van Nederland. Maandelijks vind u hier de vDal folder met daarin de laatste acties en kortingen op de mooiste mannenmode.

U vindt de winkels van vDal op A2 of B1 locaties aan de rand of net buiten het centrum van grote steden als Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem, Dordrecht en Utrecht. Dit maakt dat de winkels van vDal beter bereikbaar zijn dan de winkels in de binnenstad en de parkeergelegenheid ook beter is. Bovendien maken de lagere huisvestingskosten het mogelijk het prijsniveau van vDal duidelijk lager te houden dan andere speciaalzaken.
vDal biedt eigentijdse en modieuze mode in het middensegment voor de modieuze man van vandaag. Hier bent u aan het juiste adres voor hippe, frisse casual en vrijetijdsmode waar u zich lekker in voelt. En ook voor een mooi kostuum, een smoking of een goed passend colbert bent u bij vDal altijd welkom en aan het goede adres. Daarbij staan service en vakkundig advies hoog in het vaandel bij vDal, net als een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo laat vDal zien dat het helemaal niet duurt hoeft te zijn om actueel en modieus gekleed te gaan in kleding waar u zich lekker in voelt. De professionele medewerkers van vDal helpen u graag en voorzien u graag van een gedegen, persoonlijk advies. U kunt er dan ook van op aan de persoonlijke aandacht en het persoonlijke advies te vinden waar u naar zoekt. vDal informeert u regelmatig over de laatste aanbiedingen en acties in de folder. Bekijk deze folder gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl.