Uitleg over het advertentie Jaarpakket voor bedrijven

Met het plaatsen van uw bedrijf in de database van FoldersenKranten.nl maakt u niet alleen uw folder, magazine of brochure zichtbaar voor een groot en landelijk publiek, u versterkt met deze plaatsing ook de positie van uw eigen website binnen de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Bij de afname van het Jaarpakket wordt een aparte pagina voor uw bedrijf in onze database aangemaakt (zie voorbeeld bedrijf). De pagina van het Jaarpakket omvat het volgende:

- Tussentijdse veranderingen in teksten, linkjes en afbeeldingen worden kosteloos door ons team doorgevoerd.
- Onder publicaties worden folders, brochures en magazines verstaan. Echter, FoldersenKranten.nl behoudt zich het recht om bepaalde publicaties niet in haar database op te nemen. Om deze reden dienen de in te laden folder-, brochure- of magazine-publicaties dan ook vooraf door ons te worden goedgekeurd. Geef in ons contactformulier informatie over uw publicatie
, en ontdek binnen maximaal twee werkdagen of uw publicatie voldoet aan onze richtlijnen.
- FoldersenKranten.nl behoudt zich het recht ingediende teksten, bedoeld als bedrijfsinformatie, te weigeren.

 

< Terug

 • Ruimte voor 3 publicaties
  De mogelijkheid om 3 publicaties (folders, brochures of magazines) op de bedrijfspagina te presenteren, zoals op de voorbeeld pagina. De publicaties kunnen wekelijks worden vernieuwd, mits de publicatie ook daadwerkelijk nieuw is.
 • Een link naar uw website (homepage)
  Vanaf de bedrijfspagina kunt u één link naar de homepage van uw website laten opnemen. Uw website wordt geopend in een nieuw browser venster. 
 • Opname van alle adressen in Google maps op onze website
  Op de bedrijfspagina is een link opgenomen met een verwijzing naar een ingebouwde Google-map. Op deze kaart kunnen 10 verschillende adressen (inclusief links naar uw website) worden opgenomen. De links worden geopend in hetzelfde venster.
 • Een link naar uw contact- of openingstijdenpagina
  Vanaf de bedrijfspagina kunt u één link naar de contact- of openingstijdenpagina van uw website laten opnemen. Deze pagina wordt in een nieuw browser venster geopend.
 • Opname van bedrijfslogo
  Uw bedrijfslogo wordt als Jpg-bestand opgenomen in het tekstkader van de bedrijfsinformatie.
 • Opname van bedrijfsinformatie
  In het tekstkader van de bedrijfspagina kunt u uw bedrijf & producten/diensten beschrijven in minimaal 300 tot maximaal 500 woorden. De titel wordt samengesteld door uw bedrijfsnaam + de naam van het soort publicatie. De tekst wordt verdeeld in een koptekst en subtekst.
 • Opname van openingstijden & contact informatie
  Links en rechts van de klok-afbeelding kan informatie omtrent de contactgegevens en/of openingstijden van uw bedrijf of vestigingen worden opgenomen.
 • Plaatsing in de categorie ‘Nieuwe Folders’ bij nieuwe publicaties
  Wanneer één of meerdere nieuwe publicaties verschijnen, worden deze opnieuw geladen aan het begin van de rubriek ‘Nieuwe Folders’. Deze heropname(n) geschiedt maximaal 1 keer per week op een daarvoor afgesproken tijdstip. Dit geldt niet voor publicaties waarin slechts enkele wijzigingen zijn aangebracht.