Sinterklaas speelgoed folders 2014

Sinterklaas folders 2014

Ook in het najaar van 2014 komt de Goedheiligman samen met zijn Pieten weer uit Spanje gevaren. Vol verwachting kijken we uit naar de cadeau's die hij weer op zijn schip Nederland mee in neemt. Ook zijn we natuurlijk weer erg benieuwd naar hoe hij de laatste cadeau's in Nederland tegen voortreffelijk lage prijzen weet binnen te slepen. Aandachtig houden we dan ook de Sinterklaas folders en speelboeken van december 2014 nauwlettend in de gaten.


Sinterklaasfolders en Speelgoedboeken: komt dat zien bij F&K.nl

De dagen worden steeds korter, kouder en donkerder. Tijd voor warme chocolademelk, kaarsjes aan en gordijnen dicht. Met de decembermaand voor de deur maakt heel Nederland zich op voor feest en gezelligheid. Haal de sfeer nu alvast in huis! Mooie cadeaus, sfeervolle aankleding, lieve kleinigheidjes en sprankelende hartenwensen: ook in 2013 kunt u volop genieten van het prachtige aanbod van tal van winkels. Terwijl de discussie over of we nu wel of geen zwarte piet naar Nederland moeten halen voort duurt, liggen de speelgoedboeken en Sinterklaasfolders alweer op stapel. Kinderhandjes zijn druk in de weer met het omcirkelen en aankruizen van hun liefste wensen en verlanglijstjes liggen klaar. Nog even en hij komt, die lieve goedheiligman. Bent u al voorbereid op dit heerlijke avondje? Bekijk nu gemakkelijk de Sinterklaasfolders, Sinterklaasgidsen en Sinterklaasboeken online en bestel direct. Wel zo gemakkelijk!
 

Het Bart Smit Speelgoedboek

Blader bijvoorbeeld door het superdikke speelgoedboek van Bart Smit. Ook dit jaar staat die weer vol meepakkers, aanbiedingen, pracht en praal. Zowel jongens- als meisjesharten gaan sneller kloppen bij de ruim 160 pagina’s vol met speelgoed, gadgets, games en andere must-haves. Van kleine cadeautjes voor nog kleinere prijsjes tot grote cadeaus, ook voor kleine prijsjes! Zo scoort u bij Bart Smit die felbegeerde Playmobil City Life Speeltuin van €69,99, nu voor maar €39,99. En wat dacht u van de E.Z. Drive Super Loops Racebaan? Alleen bij Bart Smit scoort u ‘m voor een mooie prijs van €35! Zowel voor klein als groot en zowel voor jongen als meisje: bij Bart Smit bent u aan het juiste adres. Van Bumba tot Barbie en van Playmobil tot Planes: bekijk het Bart Smit Speelgoedboek nu online op FoldersenKranten.nl en profiteer.

Bart Smit 728x90
 

Het Intertoys Speelgoedboek

Het favoriete boek van Nederlandse kinderen is ook dit jaar weer superdik. Met maar liefst 180 pagina’s volop speelgoed zijn die verlanglijstjes binnen een mum van tijd klaar. En omdat het toch al zo’n dure tijd is, profiteert u bij Intertoys dit jaar van wel heel scherpe prijzen. Zo vindt u in de gids aantrekkelijke kortingsbonnen, pagina’s vol met de scherpste prijs garantie en kunt u bij Intertoys 2 minuten gratis winkelen winnen! Dat maakt inkopen doen bij Intertoys wel heel aantrekkelijk. Benieuwd naar de scherpe prijzen van Intertoys? Bekijk het Intertoys Speelgoedboek dan gauw op FoldersenKranten.nl. U bestelt hier gemakkelijk uw favoriete artikelen direct uit de folder. Wat dacht u bijvoorbeeld van de populaire pratende Woezel en Pip knuffel? Nu voor slechts €19,99. Of misschien zag u hem al op tv: de luxe treinset van Lego Duplo, nu van 124,99, voor slechts €89,99! 
Intertoys biedt niet alleen wel heel scherpe prijzen, maar ook de mooiste merken, het leukste speelgoed, een overzichtelijke folder en een gemakkelijk online bestelsysteem. Komt dat zien!

Sinterklaas 728x90


Bekijk ook de Sinterklaasfolders van ToysRus, Toys XL en Game Mania

Nog niet overtuigd geraakt van deze vette kortingen? Bekijk dan eens de overige speelgoedfolders eens op FoldersenKranten.nl. Blader bijvoorbeeld door de Sinterklaasfolder van Top1Toys, ook dit jaar staat die weer bol van het voordeel. En ook de folders van bijvoorbeeld ToysRusToys XL en Game Mania vindt u op onze website. 
En niet alleen voor speelgoed boeken en Sinterklaasboeken bent u bij ons aan het juiste adres. Doe bij FoldersenKranten.nl ook inspiratie op voor een mooi cadeau voor uw man of vrouw, uw vriend of vriendin of verwen uw ouders eens met een prachtig cadeau. Niet alleen voor Sinterklaas, maar ook met de kerstdagen staat FoldersenKranten.nl bomvol inspiratie en aanbiedingen. Houd onze website dus goed in de gaten en profiteer dit najaar van fijne kortingen.