Schoenzesdaagse 2014

De SchoenZesDaagse van 2014

Schoen6Daagse april 2014Ook in het voorjaar van 2014 organiseren een aantal samenwerkende schoenenwinkels de Nationale Schoen6Daagse. De Schoen6Daagse van het voorjaar van 2014 wordt gehouden van maandag 28 april t/m zondag 4 mei 2014. Ondanks het gegeven dat de Schoen6Daagse van dit voorjaar maar liefst zeven dagen duurt, blijft de actie van samenwerkende schoenenwinkels de Schoen6Daagse heten.

informatie SchoenzesdaagseWil je op de hoogte gehouden worden over de Schoen6Daagse van dit najaar? 
Laat het ons weten. We sturen je een bericht zodra er meer informatie over de actie beschikbaar is, en wanneer er tijdens de actieperiode speciale aanbiedingen worden gepresenteerd.

Schoen6Daagse folder online

Schoen6Daagse folder april 2014Net als elke editie wordt tijdens de Schoen6Daagse van het voorjaar van 2014 ook weer een speciale reclamefolder uitgebracht. In de folder vind je de acties en kortingen van de deelnemende schoenenwinkels. Hieronder worden de meest bijzondere acties en aanbiedingen per schoenenwinkel omschreven. Deze infromatie is uiteraard ook terug te vinden in de Schoen6Daagse folder. Neem alvast een kijkje in de online Schoen6Daagse folder en ontdek jouw voordeel tijdens deze 6 dagen durende schoenenactie.
Omdat tijdens de Schoen6Daagse gratis wordt verzonden kan online bestellen voor veel mensen niet alleen een uitkomst maar ook erg voordelig zijn. Maar online bestellen uit de Schoen6Daagse folder kent nog meer voordelen. Zo kun je 24 uur per dag jouw favoriete schoenen/laarzen bestellen zonder dat je dagen hoeft te wachten voordat deze worden bezorgd. Bestel je tijdens de Schoen6Daagse voor 20:00 uur 's avonds dan is je bestelling al de volgende dag in huis. Daarnaast kun je zelfs betalen met AfterPay, zodat je eerst kunt passen voordat je de schoenen daadwerkelijk aanschaft. Zitten de schoenen toch niet zoals je had gehoopt? Dan kun je ze retourneren bij één van de 450 Intreza Shoepoint. Betsel je online, dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling bij één van deze Shoepoints te laten bezorgen en later op te halen/passen. 

Schoen6Daagse deelnemende winkels 

Dolcis Schoen6Daagse voorjaar 2014Tijdens de Schoen6Daagse van april 2014 kun je bij schoenenwinkel Dolcis profiteren van extra veel voordeel op schoenen, tassen en accessoires. Bij Dolcis kun je tijdens het 6- daagse schoenenfestijn jouw 2e paar schoenen met 50% korting scoren. Deze 50% korting geldt alleen op schoenen en niet op tassen of accessoires. Daarbij zijn de reeds afgeprijsde schoenen uitgesloten van deze Dolcis actie.

Dolcis Deal Schoen6DaagseDaarnaast heeft Dolcis tijdens de Schoen6Daagse van dit voorjaar de Dolcis deals. Vanaf maandag 28 april vind je hier de eerste Dolcis Schoen6DaagseDeal. Elke dag wordt weer een andere deal gepresenteerd. Houdt deze pagina dus dagelijks in de gaten. Overigens hanteert Dolcis tijdens deze zes dagen een gratis verzending.
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Dolcis vind je op: www.dolcis.nl/schoen6daagse

Intreza Schoen6Daagse voorjaar 2014 Ook bij de online schoenenwinkel Intreza.nl zullen de nodige acties en aanbiedingen worden gepresenteerd tijdens de Schoen6Daagse van dit voorjaar. Zo geeft de online schoenenzaak vanaf de eerste dag van de Schoen6Daagse 50% korting op ieder tweede artikel. De korting is geldig op het goedkoopste item, dus zorg ervoor dat beide items ongeveer hetzelfde kosten. Deze korting is overigens niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of aanbiedingen. Daarbij zijn een aantal artikelen uitgesloten als item. Dit zijn de producten uit de Steve Madden collectie, de PRO collectie (met uitzondering van de geselecteerde items en producten van S. Oliver).
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Intreza vind je op: www.intreza.nl

Invito Schoen6Daagse voorjaar 2014Bij Invito strooien ze ook met korting tijdens de het 6 dagen durende schoenenspektakel. Ook hier geldt dat je 50% korting op het tweede artikel ontvangt. En omdat we allemaal weten wat schoenen kosten, kan dit voordeel natuurlijk flink oplopen. Bij Invito is deze 50%- actie ook niet geldig in combinatie met andere acties. De korting geldt ook op het goedkoopste artikel.
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Invito vind je op: www.invito.nl/schoen6daagse

Manfield Schoen6Daagse voorjaar 2014Net als voorgaande jaren heeft Manfield ook tijdens de Schoen6Daagse van dit voorjaar weer verschillende kortingsacties lopen. Te beginnen met de 50% kortingsregeling op het tweede artikel. Net als alle andere aangesloten schoenenwinkels geeft schoenenzaak Manfield ook 50% korting op het tweede (goedkoopste) artikel. Ondanks dat deze actie niet geldig is in combinatie met andere acties blijft deze een mega voordeel opleveren. Met de wetenschap dat Manfield ook mooie accessoires als tassen en riemen verkoopt wordt de actie nog aantrekkelijker. Dat brengt ons gelijk bij de volgende actie. Want tijdens de Schoen6Daagse van april 2014 ontvang je bij aankoop van een paar Van Lier schoenen een fraaie riem (t.w.v. € 49,99) cadeau. Bovendien ontvang je bij een aankoop een mooie Manfield shopping bag. Bekijk deze maar bijvoorbeeld ook de 20% kortingen op de Black Label collectie en op Pretty Sandels op de Manfield website tijdens de nieuwe editie van de Schoen6Daagse.
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Manfield vind je op: www.manfield.nl/schoen6daagse

Pro Shoes Schoen6Daagse voorjaar 2014Pro Shoes staat bekend om zijn brede assortiment aan sneakers. Het zijn dan ook de sneakers waar tijdens de Schoen6Daagse korting op te halen valt. Of je nu liefhebber bent van Vans of liever loopt op de nieuwste New Balance sneakers. Bij Pro Shoes gaat het tweede paar van deze sneakers met 50% korting over de toonbank. Ook hiervoor geldt weer dat de actie niet geldig is in comabinatie met andere acties of aanbiedingen. En de korting wordt gegeven over het goedkoopste paar.
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Pro Shoes vind je op: www.pro-shoes.nl/schoen6daagse

Scapino Schoen6Daagse voorjaar 2014Vanaf maandag 28 april heeft Scapino ook een aantal interressante acties en aanbiedingen voor schoenenliefhebbers. Één van die acties is de 50% kortingsactie. Tijdens de gehele looptijd van de Schoen6Daagse geeft ook Scapino 50% korting op ieder 2e artikel dat wordt aangekocht. Omdat dit een behoorlijk fikse korting betreft geldt deze actie natuurlijk niet in combinatie met andere acties.
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Scapino vind je op: www.scapino.nl

Aktiesport Schoen6Daagse april 2014Ook doen de winkels van Aktiesport dit jaar weer mee met de Schoen6Daagse. Hoewel Aktiesport veel meer dan alleen schoenen verkoopt doet de sportwinkel dit jaar wel mee aan de 50%- actie. Echter, Aktiesport biedt alleen 50% korting aan op het tweede paar schoenen dat bij de sportzaak wordt aangekocht. Deze korting is overigens niet geldig op in combinatie met andere Aktiesport- aanbiedingen. En de korting geldt voor het goedkoopste paar schoenen.
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Aktiesport vind je op: www.aktiesport.nl 

Perry Sport Schoen6Daagse april 2014

Tijdens komende Schoen6Daagse doet Perry Sport ook een duit in het zakje. En wel met de splinter nieuwe Time Out collectie. De Time Out collectie van Perry Sport bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd aanbod van A-merken en fashionable schoenen die meegaan met de laatste trends. Met de Schoen6Daagse ontvang je het 2e paar schoenen uit de Time Out collectie met 50% korting. De korting geldt op het goedkoopste artikel. En de kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties.
-Meer informatie over de Schoen6Daagse bij Perry Sport vind je op: www.perrysport.nl

Meer informatie volgt.....

 

 

Informatie over voorgaande SchoenZesDaagsen kun je hieronder bekijken.

De Nationale Schoenzesdaagse 2013; een feest voor jong en oud!

Schoenzesdaagse 2013De droom van elke vrouw; zes dagen lang voordeel, voordeel en nog eens voordeel op heel veel schoenen, bij de leukste schoenenwinkels van Nederland. Tijdens de Nationale Schoenzesdaagse wordt deze droom waarheid. Tijdens de Schoenen6Daagse van 21 tot en met 27 oktober 2013 is het weer zover en profiteert iedere shopaholic van de leukste acties en fijne voordeeltjes op mooie schoenen voor het voorjaar. De folder is weer binnen, de voordeeltjes niet op één hand te tellen. Komt dat zien, tijdens de Schoenzesdaagse van het najaar van 2013! Bekijk de Schoen6Daagse folder nu vast.In de winkel maar ook zeker online!

Schoen6Daagse 2013 folder online Van kekke gympies tot vrouwelijke sandalen en van fijne winterboots tot nette schoenen voor kantoor. Ook tijdens de Schoenzesdaagse van oktober 2013 is er weer volop keus en volop voordeel. Bij meer dan 700 winkels staan de deuren wagenwijd open en schreeuwen de acties van de dag je al tegemoet. Niet alleen in de winkel, maar ook online is het een waar feest. Hét moment dus om te shoppen en jouw droompaar te scoren! Bovendien zijn veel winkels nu ook op zondag open. Een extra dag dus om jouw favoriete paar op de kop te tikken. Bekijk alvast de Schoen6Daagse folder online en sla vanaf maandag 21 oktober je slag bij één van de deelnemende winkels. Wanneer het tijdens de Schoenen6Daagse slecht weer is, of je hebt geen tijd om langs de fysieke schoenenwinkels te gaan, dan zijn er dit jaar 8 webshops waar je net zo eenvoudig kunt bestellen. Sterker nog, online bestellen brengt deze editie een hoop extra voortdeel met zich mee. We hebben een aantal belangrijke voordelen van online bestellen even voor je op een rijtje gezet:
 

 • Alle acties zijn online 6 dagen lang en 24 uur per dag te verkrijgen
 • Je kunt schoenen gratis afhalen, passen en retourneren bij maar liefst 450 winkels met een Intreza Shoepoint
 • Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis
 • Tijdens de Schoen6Daagse wordt je bestelling gratis thuisbezorgd, ongeacht de bestelwaarde
 • Je kunt eerst passen en daarna betalen met Afterpay
 • De klantenservice is gratis en tijdens de veruimde openingstijden telefonisch bereikbaar


De leukste schoenenwinkels van Nederland

Ook dit jaar bundelen de leukste schoenenwinkels van Nederland hun krachten. De volgende schoenenwinkels nemen dit jaar deel aan de najaars editie van de Schoen6Daagse van 2013;

 • Pro-shoes 
 • Manfield 
 • Dolcis
 • Invito 
 • Scapino 
 • Intreza.nl 
 • Aktiesport 
 • Perry Sport

Deze schoenenwinkels zijn de winkels waar je tijdens de Schoen6Daagse van 2013 je schoenverslaving weer nieuw leven in kan blazen. Met de veelzijdigheid aan winkels, stijlen en soorten is er voor ieder wat wils, voor welke gelegenheid dan ook. Daarnaast zijn er ook een heleboel extra's te verdienen. Speciaal voor de gelegenheid hebben we per schoenenwinkel en per dag de acties even voor je op een rijte gezet.


De online folder van de Schoen6daagse

Net als ieder jaar heeft de Schoenzesdaagse een aantal verschillende acties en aanbiedingen. 20% korting, het tweede paar voor de helft of een gratis tas bij aankoop van een paar schoenen; de SchoenZesDaagse folder staat er ook dit jaar weer bol van. Boordevol fashion, boordevol voordeel. Benieuwd wat de Schoenzesdaagse van maandag 21 oktober jou te bieden heeft? Bekijk dan snel de Schoen6Daagse folder of bekijk de samenvatting van de folder hieronder. 

Manfield
Bij Manfield is het vanaf maandag ook zes dagen lang feest. Ten eerste krijd je tijdens de Schoen6Daagse maar liefst 50% korting op het tweede paar schoenen. Voor de tassenliefhebbers....deze kortingsactie geldt ook voor tassen. Iedereen die een paar No Stress schoenen aanschaft hoeft deze winter niet meer bang te zijn nat geregend te worden. Bij elk paar No Stress schoenen krijg je namelijk een gratis No Stress paraplu cadeau. Ook bij Jones Bootmaker houden ze wel van presentjes weggeven. Bij aankoop van een paar dames- of herenschoenen ontvang je een gratis paar Jones Bootmaker sokken (t.w.v. € 5,-).  Tot slot doet Van Lier hier nog een schepje bovenop. Wanneer je bij Manfield een paar Van Liers koopt tijdens de Schoen6Daagse krijg je er zelfs een riem bij cadeau. Dit, terwijl je normaalgesproken maar liefst € 49,99 voor deze riem betaald.

Dolcis & Invito
Bestel je via Dolcis of Invito een paar laarsjes van Madden Girl, dan ontvang je een gratis Beauty Set ter waarde van € 7,95. Deze set bestaat uit een nagelvijl, een nagelknipper en een pincet. Daarnaast heeft invito ook nog een 'Scratch & Win' actie waarme je geweldige prijzen kunt winnnen. Je maak bijvoorbeeld kans op een korting van 70%, gratis tassen, gratis schoenen en zelf één jaar lang gratis schoenen! Ga voor de voorwaarden van deze actie naar www.invito.com/schoenzesdaagse. 

Donderdag Dagactie Schoen6Daagse leaderboard


Acties per week
Maandag 21 oktober
Bij Scapino krijg je maandag 15% korting op praktisch het gehele assortiment. De korting is alleen niet geldig in combiantie met de winterjassen-actie en op de cadeaukaarten. Daarbij is er op Intreza.nl maandag 50% korting te verdienen op sneakers & sportschoenen als tweede artikel.

Dinsdag 22 oktober
Dinsdag is het weer feest bij Scapino. Dit keer geeft de schoenenwinkel 25% korting op alle Sport Merktoppers. Het gaat hier om de sportartikelen van de merken; Nike, Adidas, Puma, Asics, Le Coq Sportif en Lotto. Ook krijg je bij Intreza.nl op woensdag ook weer het tweede artikel met 50% korting mee.

Woensdag 23 oktober
De woensdag van de Schoen6Daagse staat bij Scapino in het teken van de kids. Op de kinderschoenen collectie krijg je bij Scapino namelijk 20% korting op alle kinderschoenen. Maar niet alleen Scapino zorgt voor betaalbare kinderschoenen. Ook Intreza.nl geeft woensdag korting weg. Alle tweede paren kinderschoenen gaan dan ook met 50% korting over de toonbank.

Donderdag 24 oktober
Donderdag staat voor comfort bij Scapino. De comfortable merken Clarks, Ecco, Orchard en Hush Puppies gaan met 25% korting over de toonbank. En ook Intreza.nl is weer van de partij als het om korting gaat. 

Vrijdag 25 oktober
Op de vrijdag van de Schoen6Daagse worden de dames even lekker in het zonnetje gezet bij Scapino. Op alle Dames laarzen met een Schoen6Daagse kaartje staat krijgen de dames namelijk 25 korting. En Intreza.nl maakt de actie ook voor de heren aantrekkelijk door het tweede artikel met maar liefst 50% korting aan te bieden. 

Zaterdag 26 & Zondag 27 oktober
In het afsluitende weekend van de Schoen6Daagse geeft Scapino 25% korting op verschillende boots en laarzen. Bij Intreza.nl worden in het weekend de dames weer verwend. En dit keer ook met een korting van 50% op het tweede aan te schaffen artikel. 

Overige acties tijdens de Schoen6Daagse

 • 21 t/m 24 oktober 20% korting bij Pro-shoes op de geselecteerde merken van Adidas, Mazu, Vans of the wall en Ossom
 • 23 oktober sneaker Kids + sneaker Adult = 2 gratis bioscoopbonnen t.w.v. € 7,50 p/s (alleen geldig in de winkels)
 • 21 t/m 27 oktober gratis tas bij aankoop van een paar Vans of the wall bij Pro-shoes
 • 25 t/m 27 oktober 2=1, koop twee paar schoenen bij Pro-shoes en krijg het tweede paar gratis (goedkoopste paar)
 • 21 t/m 27 oktober € 10,- korting op alle tassen bij aankoop van een paar schoenen bij Dolcis
 • 25 t/m 27 oktober op het 2e artikel 50% korting bij Dolcis 

 

500x500 invito

Schoenen6Daagse oktober 2012Shopaholics opgelet! De schoen6Daagse van oktober 2012 start!

Bekijk ook informatie over de SchoenenZesDaagse van oktober 2013.

Meer dan 450 schoenwinkels, zowel in een stad bij jou in de buurt als online, doen er aan mee; de Schoen6Daagse is begonnen. Van 23 tot en met 28 oktober 2012 profiteer je van de leukste acties en fijnste aanbiedingen. Wat dacht je van 20% korting op alle topmerken, 50% korting op ieder tweede paar kinderschoenen en 15% korting op alle dames- en herenschoenen? Deze week profiteer je iedere dag van een andere aanbieding. Laat die schoenenjacht dus maar beginnen en scoor jouw favoriete paar voordelig tijdens de Schoen6Daagse!


SchoenenZesDaagse folderMeer dan 450 deelnemende winkels

Tijdens deze fantastische Schoen6Daagse kun je je opmaken voor een hele week bomvol voordeel en kortingen. Je kunt terecht in de ruim 450 filialen van de ketens Dolcis, Manfield, Invito, ProShoes en Scapino, en ook online shop je het perfecte paar schoenen bij Intreza.nl. Of je nu nog persé die zwarte nette enkellaarsjes voor naar kantoor wil, die stoere sneaker aan je collectie toe wil voegen of gewoon van de gelegenheid gebruik wil maken om extra voordelig een paar schoenen te scoren voor je zoon of dochtertje; tijdens de Schoen6Daagse profiteert u van extra voordeel op uw favoriete items. Bovendien worden ook de laatste collecties en trends gepresenteerd. Zorg dus dat je erbij bent en bekijk alvast de speciale Schoenen6Daagse folder online!

Elke dag een fantastische actie!

Tijdens de Schoen6Daagse profiteer je iedere dag van een andere leuke actie. Zo scoor je je favoriete topmerk op dinsdag 23 oktober met een fijne 20% korting. Op woensdag 24 oktober scoor je bij Dolcis, Scapino en Intreza.nl het tweede paar kinderschoenen voor de helft van de prijs. Bij Invito en Pro ontvang je op woensdag 50% korting op alle Hub schoenen en bij Manfield op alle Clarks schoenen. Meepakken dus, dat voordeel!
Op donderdag kunnen de mannen los voor 15% korting op alle herenschoenen en op vrijdag gaan ook de damescollecties met 15% korting voordelig over de toonbank. Vervolgens kun je in het weekend ook je hart ophalen met maar liefst 50% korting op ieder tweede paar schoenen! Ga dus op de dag van jouw keuze naar je favoriete (web)winkel en profiteer tijdens de Schoen6Daagse!


Wat je niet mag missen tijdens de Schoen6Daagse

Met meer dan 450 schoenwinkels bij zes verschillende ketens is het aanbod gigantisch en moeilijk te overzien. FoldersenKranten.nl selecteerde speciaal voor jouw alvast de aanbiedingen en trends die je tijdens de Schoen6Daagse niet mag missen:

Trendy enkellaarsjes bij Dolcis
Dolcis is dé schoenenwinkel waar je terecht kunt voor modern en trendgevoelig schoeisel tegen een scherpe prijs. Wanneer je dus voordelig nog een paar schoenen wil scoren voor het nieuwe seizoen ben je hier aan het juiste adres. Gespot bij Dolcis: Suedelook enkellaarsjes op naaldhak in de modieuze kleuren rood, blauw, zwart en grijs, normale prijs €49,99.

In detail bij Invito
Schoenspecialist Invito biedt je het hele jaar door prachtige schoenen die net even anders zijn. Stoere studs, speelse stiksels en andere leuke details; met Invito ben je altijd origineel. Voor heren vond FoldersenKranten.nl een combinatie tussen stijlvol en sportief met een leuke schoen van Hub. Dames kunnen los op trendy sleehakken met stoere klitteband sneakers op sleehak of stijlvolle enkellaarzen met sleehak. Stijlvol én comfortabel!

Stijvol van Manfield
Manfield is het adres voor de meer stijlvolle kwaliteitsschoenen. Scoor bij Manfield prachtige hoge laarzen in moderne kleuren zoals cognac en beige. Bijvoorbeeld de BLACK overknee laars, in het zwart of cognac, normale prijs €249,99, tijdens de Schoen6Daagse met flink wat voordeel! Heren kunnen bij Manfield bijvoorbeeld los op de collectie van Van Lier.

Sportief van Pro
ProShoes is er voor de sportieve, moderne en trendy types. Ga bij Pro voor stoere sneakers van Le Coq Sportif, stijlvolle schoenen van Hub of voor fijne sportieve schoenen van Adidas, Nike of Asics. De keuze is ruim, het assortiment veelzijdig.

Voordelig van Scapino
Scapino is dé schoendiscounter van Nederland, waar je terecht kunt voor voordelig geprijsde kwaliteitsschoenen. Tijdens de Schoen6Daagse profiteer je bij Scapino van nóg meer voordeel. Bij Scapino vind je bijvoorbeeld altijd al extra voordelig de schoenen van Adidas, Asics, Clarks, Puma en Ecco. Tijdens de Schoen6Daagse komt hier nog eens heel wat extra voordeel bovenop! Scoor je favoriete merken dus ongekend voordelig bij Scapino deze week!

Intreza.nl; de droom van iedere schoenliefhebber
Intreza.nl is de veelzijdige online schoenaanbieder van Nederland. Hier ben je aan het juiste adres voor de laatste trends en de mooiste merken. Ideaal voor het winterseizoen spotte FoldersenKranten.nl bij Intreza.nl heerlijke warme winterlaarzen van Timberland. Zowel voor mannen als vrouwen de musthave voor deze winter!