Prijzencircus V&D 2011

Prijzencircus V&D 2011

Vanaf 22 september is het weer zover en komt het leukste circus weer naar ons land. Menig shopaholic staat al vol in de startblokken om 10 dagen lang de mooiste, leukste en beste aanbiedingen en koopjes mee te pakken. Tijdens het V&D prijzencircus valt ook dit jaar weer veel te profiteren van fijne acties, kortingen op topmerken en leuke aanbiedingen. Wat dacht u van de 3 voor 10 actie van Sephora? Bij alle Sephora’s koopt u tijdens het V&D prijzencircus 3 producten en betaalt slechts €10,-! Of pak een leuke korting mee op kleding van topmerken als Mango, Desigual, Esprit en Mexx. Topmerken voor stuntprijzen; daar draait het om tijdens dit 10-daags shopfestijn! Begin nu gelijk aan je verlanglijstje en bekijk vast de online folder.

Very Important Prijsjes!
Dit jaar trapt het V&D Prijzencircus in stijl af, met een speciale koopavond voor vip klanten. Met je vip pas in de hand scoor je dus al voor het feest losbarst de mooiste koopjes voor de beste prijzen. Ben je geen vip klant van V&D? Reserveer dan gemakkelijk online jouw favoriete aanbiedingen. Deze kun je dan ophalen in het voor jouw dichtstbijzijnde V&D filiaal of nog makkelijker: thuis laten bezorgen! Zo laat je die felbegeerde aanbieding niet aan je neus voorbij gaan! Handig toch?

Neem een eerst een kijkje in één van de vier speciale Prijzencircus reclamefolders op FoldersenKranten.nl

Topmerken voor stuntprijzen
Zoals we gewend zijn van V&D kunnen we ons ook dit jaar weer klaar maken voor grootse kortingen en kleine prijsjes op een breed scala van producten en kleding van topmerken. Breid je tassencollectie uit met een prachtig exemplaar van Mexx, scoor een sexy lingeriesetje van Sapph of WOW of ga voor dat tijdloze horloge, bijvoorbeeld van Fossil of Esprit. Ook om het thuis extra gezellig te maken tijdens de steeds donker wordende dagen een aantal mooie aanbiedingen. Zoals 3 halen 2 betalen op diverse kussenhoesjes, 20% korting op alle gordijnen en 30% korting op divers servies. En op tal van elektronica geldt ook: mooie aanbiedingen, kleine prijsjes.


Fijne acties
Tijdens dit V&D Prijzencircus kunnen we niet alleen los op de mooie prijsjes, V&D komt ook met een aantal fijne acties. Shop till you drop en maak kans op één minuut gratis shoppen. Stap op de roltrap naar de bovenste etage en pak ondertussen alle must-haves mee. Haal je de bovenste etage maak je niet alleen kans al je items, maar ook nog eens één minuut gratis shoppen te winnen!
Ook introduceert V&D de Dagtopper, waarbij iedere dag tijdens het V&D Prijzencircus een exclusieve dagaanbieding op het programma staat.

 Bekijk de nieuwe Prijzencircus commercial van V&D: