Prijzencircus V&D september 2013

V&D Prijzencircus september 2013 op FoldersenKranten.nl

Finale korting bij V&D Prijzencircus 2013

 

VIP klanten van V&D krijgen voorrang

Woendag 25 september 2013 is de start voor het Prijzencircus van V&D. Althans, voor de VIP klanten van V&D. Mensen die reeds VIP klant zijn kunnen woensdag van 18:00 tot 22:00 uur bij de filialen van V&D terecht voor de allereerste koopjes van de Prijzencircus editie september 2013. De VIP koopavond is ook beschikbaar voor online aankopen op de vooravond van het Prijzencircus. Speciaal voor VIP klanten is woensdag 25 september de webshop van V&D van 18:00 tot 00:00 uur open.


VIP koopavond in de filialen en online!!

VIP-card voor Koopavond V&DHet mag duidelijk zijn dat het internet op een aantal vlakken ervoor heeft gezorgd dat de consument erg efficient en vooral goedkoop kan winkelen. Warenhuis V&D speelt bijvoorbeeld uitstekend in op de behoefte naar online verkopen, ook tijdens grote winkelacties als het twee maal per jaar terugkerende Prijzencircus. De meeste consumenten zijn aardig op de hoogte de datum waarop het Prijzencircus georganiseerd wordt. Echter, wat een heleboel mensen nog niet weten, is dat de bekende VIP voorverkkoop aan de start van dit ruim twee weken durende kortingsevenement ook gewoon online beschikbaar is. Met regenachtig weer of bij gebrek aan tijd hoef je dus ook niet meer de deur uit om aanbiedingen uit het Prijzencircus assortiment te kunnen scoren. Wel zo handig. Naast het feit dat de online VIP klanten aan de vooravond van het Prijzencircus voorrang krijgen op alle aanbiedingen uit de Prijzencircus folder, krijgen zij ook de mogelijkheid om twee uur langer te shoppen dan VIP klanten die de fysieke V&D filialen bezoeken. De winkels van V&D openen 's avond haar deuren van 18:00 tot 22:00 uur voor haar VIP klanten. Maar woensdagavond zijn de online VIPklanten spekkoper met de mogelijkheid om van 18:00 tot 00:00 uur 's nachts hun Prijzencircus koopjes op te zoeken. Nog even voor de duidelijkheid;

Wat? -VIP voorverkoop van 't Prijzencircus
Waar? -In de fysieke V&D vestigingen
Wanneer? -Woensdag 25 september 2013, van 18:00 tot 22:00 uur 

of

Wat? -VIP voorverkoop van 't V&D Prijzencircus online
Waar? -in de webshop van V&D
Wanneer? -Woensdag 25 september 2013, van 18:00 tot 00:00 uur

Iedereen die reeds in het bezit is van een V&D VIP-kaart kan zich woensdagavond zonder probleem bij de rest van de Prijzencircus fans voegen of surfen naar de webshop van V&D voor de aankoop van waanzinnige items tegen superlage prijzen. Iedereen die nog niet in het bezit is van een V&D VIP-kaart kan zich hiervoor aanmelden voor de VIP- kaart op de website van V&D. De VIP-kaart is overigens gekoppeld aan het pasje van de Air Miles (Air Miles account). Wanneer u nog niet in het bezit bent van een Air Miles pas, dan kun je deze gratis ophalen in een V&D bij u in de buurt.


Air Miles actie tijdens VIP-voorverkoop

VIP Koopavond Prijzencircus en Air MilesIedereen die reeds in het bezit is van een VIP-kaart hoeft verder geen actie te ondernemen om deel te nemen aan de fysieke- of online VIP voorverkoop van het Prijzencircus. Wel is het raadzaam om je even te verdiepen in de Air Miles actie tijdens deze VIP koopavond (en in de aanbiedingen uit de Prijzencircus folder uiteraard).
Tijdens de VIP koopavond van 't Prijzencircus kun je namelijk door je Air Miles in te wisselen 50% Air Miles korting krijgen op bijna het gehele assortiment van V&D! Ook de Air Miles actie geldt niet alleen in de V&D vestigingen, maar óók in de V&D webshop. Bovendien kun geldt deze Air Miles actie in de webshop 2 uur langer (van 18:00 tot 00:00 uur). Uiteraard dien je voor deze actie wel te zijn aangemeld als Air Miles spaarder. Wanneer je nog niet bent aangemeld kun je dit alsnog eenvoudig doen via de website van Air Miles. 

Hoe kun je jouw Air Miles inwisselen tijdens de Prijzenciscus VIP- voorverkoop online?

1. Indien je nog geen V&D account hebt, meldt je jezelf aan op V&D.nl 
2. Wanneer je bij een online aankoop bent ingelogd, kun je bij stap 2 (Bezorgen) je gegevens aanpassen. Hierin kun je jouw Air Miles nummer in opslaan.
3. Wanneer je bij stap 4 (Betalen) aankomt, kun je jouw Air Miles inwisselen. Wanneer jouw winkelmand items bevat zonder Air Miles korting, wordt deze optie ook niet getoond.
4. Wanneer je betaalt met Air Miles wordt er contact gelegd met Airmiles.nl. Je hebt hiervoor je gebruikersgegevens nodig. Ook dien je de Cookies te accepteren anders komt er geen verbinding tot stand.
5. Wanneer je jouw gegeven hebt ingevuld kan je kiezen welke items je met Air Miles wilt betalen.
6. Na de betaling met je Air Miles, kun je het resterende bedrag voldoen met Ideal, V&D cadeaukaart of PayPal.

 

Voorbereiding op de VIP koopavond

V&D VIP Koopavond Prijzencircus folderWanneer je al in het bezit bent van een V&D VIP-kaart en een Air Miles- pas dan ben je klaar om als één van de eersten te shoppen tijdens de VIP Koopavond van het V&D Prijzencircus welke woensdag 25 september om 18:00 uur aanvangt. Of je nu gebruikt maakt van de online VIP voorverkoop of toch liever even V&D vestiging opzoekt, de Prijzencircus aanbiedingen worden er niet minder om. Wel heb je als online VIP 2 uurtjes extra de tijd om je favoriete Prijzencircus item te scoren. We wensen iedereen dan ook heel veel succes bij het shoppen van al dit moois. Bekijk het Prijzencircus assortiment alvast in de eenvoudig door te bladeren Prijzencircus folder en wees er als eerst bij. 

 

De Prijzencircus finale is begonnen!

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober zijn de finaledagen van het Prijzencircus. Tijdens deze dagen ontvang je maar liefst 30% extra korting bovenop het huidige Prijzencircuskorting. 

Het V&D Prijzencircus van het najaar is sinds donderdag 26 september al in volle gang. Maar bovenop de fantastische Prijzencircus kortingen staat er nog veel meer op het program in de Prijzencircus periode tot en met 13 oktober. Zo kun je van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 oktober extra korting stickers plakken tijdens het Prijzencircus van V&D. 


Stickers met vette kortingen tijdens het Prijzencircus

Sticker kortingen Prijzencircus 2013Wanneer je geen sticker tegen ongewenst reclamedrukwerk op je brievenbus hebt geplakt, heb je als het goed is één van de afgelopen dagen een vel met kortingstickers van het V&D Prijzencircus ontvangen. Wees zuinig op de stickers, want op woensdag 2 t/m zaterdag 5 oktober zijn de stickers extra korting waard. Met maximaal 1 stickervel per persoon kun je deze vier dagen 10%, 15% en zelfs 20% korting stickeren op het overgrote deel van het Prijzencircus assortiment. Is de postbode jou vergeten, of ben je de sticker kwijtgeraakt? Geen probleem, u kunt de Prijzencircus korting stickers ook gewoon zelf uitprinten. 
Net als elk jaar zijn er weer een aantal merken en productgroepen waarvoor de stickerkorting niet geldt. Tijdens de najaars editie van het Prijzencircus in 2013 zijn de volgende merken:Jane Norman, Mango, Perry Sport, Prenatal, Rose & Romeo, Passionata, Puma ondermode, Sloggi, Ten Cate, Triumph, Tweka, Amor, Beau Monde juweliers, I am, Puma beenmode, Six, Solaris, ICI Paris XL, 999 games, Asa Living, Dixons, Pia Soft Toys, Pip Studio, Slat & Peper, WMF en Zack.


Sticker korting ook online geldig

Alle pechvogels die, om wat voor reden dan ook, van woesndag 2 t/m zaterdag 5 oktober niet in de gelegenheid zijn om langs één van de vele V&D vestigingen te komen is er gelukkig nog een andere manier om extra korting binnen te slepen. Gewoon online vanuit je luie stoel! Hiervoor kun je gewoon naar de webshop van V&D gaan en bij de bestelling de actiecode circus2013 invoeren. Afhankelijk van het artikel krijg je hiermee deze vier dagen ook een korting tot wel 20%. Let wel; de actiecode op de website van V&D is slechts één keer te gebruiken, dus ga er zuinig mee om. Heb je geen enkel idee van welke producten er in deze editie van het V&D Prijzencircus worden aangeboden? Bekijk dan eerst meer dan 1000 geweldige aanbiedingen uit de online Prijzencircus folder . Bekijk, voordat je naar een V&D vestiging gaat of inlogd op de webshop van V&D, eerst even de voorwaarden die van toepassing zijn op deze stickeractie. Je vindt de voorwaarden van de Prijzencircus stickeractie onderaan deze pagina.

Stickers plakken bij V&D

Voorwaarden stickeractie Prijzencircus oktober 2013:

-actie is geldig van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 oktober 2013
-Maximaal één sticker per artikel & maximaal één stickervel per persoon
-Maximaal 15% sticker- korting op entertainment
-Maximaal 10% sticker- korting op meubelen en gordijnen
-Geen sticker- korting op food, elektronica, fietsen, boeken, rookwaren, tijdschriften, dagbladen, geneesmiddelen, arbeids- & maakloon, reparatiekosten incl. materiaal, facilitaire kosten, cadeaubonnen of plaatskaarten
-Bij meerstuks aanbiedingen wordt de sticker- korting niet over het totaalbedrag berekend
-De stickeractie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, Air Miles aanbiedingen, en op reeds aangekocte artikelen
-V&D behoudt zich het recht voor, producten van deze sticker- actie uit te sluiten en de voorwaarden tijdens de actieperiode aan te passen
-De sticker- kortingen gelden niet op de online Dagpakker


We weten het; je wilt er absoluut nog niet aan denken, maar ook het einde van deze zomer nadert ongemerkt. Nog even en het is weer guur, donker en koud buiten. Alleen maar negatief? Welnee, ook hier geldt dat aan ieder nadeel een voordeel zit. In dit geval niet eens zo’n heel kleintje. Slaat het weer namelijk om, dan is het tijd ook de garderobe aan te passen! Aan trends geen gebrek dit najaar. Mooie rijke stoffen, prachtige patronen en fijne pasvorm. Nog even en de warenhuizen van V&D hangen er weer vol mee.


Prijzencircus folder september 2013V&D Prijzencircus; grote merken voor kleine prijsjes

Zoals de traditie voorschrijft wordt het nieuwe seizoen ook in 2013 weer afgetrapt met hét spectakel voor iedere shopfanaat; het V&D Prijzencircus. Wordt het buiten minder, loop dan gauw bij V&D naar binnen voor fijne acties, aantrekkelijke aanbiedingen en must-have meepakkers. Vanaf donderdag 26 september t/m zondag 13 oktober 2013 scoor jij jouw favoriete artikelen tijdens het Prijzencircus. Grote merken voor kleine prijsjes; de folders van het V&D Prijzencircus staan er bol van. Bekijk de Prijzencircus folders online en profiteer van 10 extra pagina's ten opzichte van de papieren versie!

 

Aanbiedingen die je niet mag missen

Ook in 2013 staat de Prijzencircus folder bomvol niet te missen aanbiedingen. Bijvoorbeeld heerlijke winterjassen voor kleine prijsjes, zoals de tijdloze jas United Colors of Benetton, van €144,- nu voor slechts €99,-!
En ook voor modieuze najaarsjurkjes in de laatste kleurentrends bekijk je de folder van het  V&D Prijzencircus. Neem bijvoorbeeld de kleurrijke LIV collectie. Voor feestelijke mode onder de €40 euro! En ook voor lingerie, verzorgingsproducten en accessoires blader je door de folder. Verwen jezelf bijvoorbeeld met een nieuw horloge van DKNY, van €195 nu voor maar €119 euro!

Een shopfestijn voor het hele gezin
Niet alleen de vrouwelijke shopaholics kunnen hun verslaving voeden tijdens de 10 dagen van het Prijzencircus. Ook op de herenafdeling zijn er tal van meepakkers te vinden. Scoor bijvoorbeeld fijne mode van merken als Esprit, Mexx en Petrol. Daarbij biedt het Prijzencircus jou te ideale kans om weer eens een fijn nieuw pak te scoren. Bijvoorbeeld van LIV, nu van €148,99 voor slechts €99,00! En ook voor de kinderen shop je tijdens het Prijzencircus extra voordelig, met prachtige najaarsmode en fijn speelgoed waarmee zij zich dagenlang kunnen vermaken.

Meer dan mode
Bij V&D vind je natuurlijk veel meer dan mode. Ook tijdens het Prijzencircus van 2013! Met fijne kortingen op serviesgoed, pannensets, reisartikelen, keukenapparatuur, beddengoed, hoobyartikelen, elektronica en interieur haal je bij V&D je shophart op. Neeem bijvoorbeeld de prachtige bank Durham, die je door middel van losse elementen zelf kunt samenstellen. Zoals een 2-sits moderl met 1 armleuning en chaise longue: van €898 voor maar €498 euro. Een voordeel van maar liefst €400,-!!


Definitieve datum V&D Prijzencircus

Het Prijzencircus start donderdag 26 september, maar de VIP verkoopavond begint al op woensdag 25 september van 18:00 tot 22:00 uur. De online VIP koopavond is zelfs van 18:00 - 00:00 uur


Bewezen populariteit en hedendaagse merken

V&D is het warenhuis van Nederland. Voorheen bekend als Vroom & Dreesmann bewijst de winkelketen al jaren ongekende populariteit onder het winkelend Nederlands publiek. Ga naar V&D voor de laatste mode, accessoires, huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen, schoolspullen, reisbenodigdheden, boeken, entertainment en elektronica, of kom gezellig lunchen in het sfeervolle restaurant La Place. Met bekende merken als onder meer Mexx, Mango, Desigual, Esprit, Jack & Jones, Bennetton en s’Oliver beschikt V&D over een totaalaanbod van hedendaagse, moderne labels voor een betaalbare prijs. Bovendien biedt V&D steeds meer shop-in-shop concepten aan. Zo vindt u onder meer ook kleine winkels van Hunkemöller, Sephora, Dixons en Rituals in uw V&D filiaal.


Ook online!

V&D heeft warenhuizen verspreid door heel Nederland. Vroeger alleen in grote steden, tegenwoordig ook te vinden in de kleinere plaatsen. Zo is er altijd een filiaal van V&D bij jou in de buurt. En ook online is er bij V&D volop shopgemak. In de overzichtelijke webshop zoekt en selecteert u gemakkelijk uw favoriete producten waarna deze binnen enkele dagen bij u worden thuisbezorgd. Ook tijdens het Prijzencircus biedt deze webshop u alle gemak van het online shoppen gecombineerd met fantastische aanbiedingen. Mis het niet! Zorgt dat u het niet mist! Houd de folderpagina van V&D goed in de gaten voor alle V&D folders, de boekjes van het V&D Prijzencircus en andere V&D acties.

V&D Prijzencircus maart 2013

Vanaf donderdag 21 maart 2013 gaat het Prijzencicus van V&D van start. Voor die tijd kunt de koopjes van het Prijzencircus 2013 online bestellen op V&D.nl

Bekijk welke geweldige aanbiedingen V&D tijdens het Prijzencircus van 2013 te bieden heeft door alvast de speciale Prijzencircus folders online door te bladeren. V&D heeft deze editie niet alleen een reguliere Prijzencircus folder, maar tevens een Prijzencircus Kids folder. Bekijk ze allebei en ontdek je voordeel bij V&D.

 

Prijzencircus commercial maart/april 2013:


Bekijk ook meer informatie over:

Prijzencircus september 2011
Prijzencircus oktober 2012