Prijzencircus V&D 2012

Prijzencircus V&D 2012

Het Prijzencircus van oktober 2012 van V&D is al weer een aantal dagen in volle gang. Met duizenden bezoekers in de warenhuizen van V&D en nog veel meer in de virtuele V&D winkel is dit twee-jaarlijks koopjesfestijn één van de grootste die Nederland kent.

VIP Voorverkoopavond V&D Prijzencircus 

Airmiles VIP voorverkoop met AirmilesNet als voorgaande edities van het Prijzencircus heeft warenhuis V&D waaarschijnlijk weer een VIP voorverkoopavond ingepland. De exacte datum van deze VIP avond wordt tevens bekend gemaakt wanneer V&D hierover een persbericht heeft gepubliceerd. Wel is waarschijnlijk dat bij V&D, net als tijdens de VIP voorverkoop van het Prijzencircus van maart 2012, de VIP klanten voorang krijgen op de aankoop van alle Prijzencircus koopjes. Niet alleen tijdens de edities van het Prijzencircus krijgt u als V&D VIP klant extra veel voordeel, maar ook tijdens andere V&D acties bent u de eerste die van de kortingen geniet.
Dan bestaat er voor de echte koopjesjagers nog de mogelijkheid om extra korting te verdienen tijdens de Voorverkoopavond van het Prijzencircus, althans, dit was voorgaande jaren het geval. VIP klanten van V&D krijgen dan 50% Air Miles korting op bijna alle producten uit het V&D assortiment. En dat is dan ook nog eens bovenop de Prijzencircus aanbiedingen. Net als vorig jaar hoef je voor de 50% Airmiles korting ook niet naar de winkel te komen, maar kun je 's avond heel eenvoudig op de V&D- website inloggen om jouw favoriete aanbiedingen te scoren.

 
Met nog een aantal dagen in het verschiet heeft het team van FoldersenKranten.nl de beste koopjes uit de speciale Prijzencircus.