Prijzencircus V&D 2010

V&D Prijzencircus 2010

Het is weer zover! Vanaf donderdag 23 september 2010 is het weer prijzencircus bij het V&D warenhuis. Het Prijzencircus van VenD staat voor dagen lang de leukste artikelen van topmerken tegen stuntprijzen. Elke keer weer weet V&D prachtige aanbiedingen neer te zetten tegen hele scherpe prijzen. Bent u benieuwd? Bekijk de Prijzencircus folder via onze website en wees er snel bij, want op is op.

Hier is een kleine greep artikelen uit de Prijzencircus folders van V&D; Blond serviesgoed, Paul Frank dekbed overtrekken, Liv collection jassen, Liv collection kleding, Soho jassen, kleding van Soho, Esprit schoenen, Mexx accessoires, Hello Kitty laarzen, verschillende merken horloges, Cars kleding, Liv essentials kleding voor mannen, sportkleding, ondergoed van Cars, Diesel en Puma, lingerie, Cars kinderkleding, speelgoed, Hollandia retro cruisers, vele boeken CD's en DVD's, Samsonite koffers, banken, beddengoed, Brabantia prullenbakken, ruim assoirtiment serviesgoed, fotocamera's en nog veel meer! Alle artikelen uit de folders zijn overigens ook verkrijgbaar via de website vd.nl. Bekijk ook de La Place folder voor alle heerlijke maaltijden en food producten die V&D te bieden heeft.
La Place folder PrijzencircusUGGS niet bij prijzencircus Vroom & Dreesmann.

Aanbiedingen net iets te mooi om waar te zijn: Ugg's voor slechts 130,- euro. In de prijzencircus folders, die bij vele huishoudens vorige week binnenkwam, werden een aantal Uggs modellen met geweldige korting aangeboden. Kortingen van maar liefst 30% zouden op de Australische boots worden gezet. Afgelopen week wordt bekend dat de prijzige boots helemaal niet verkrijgbaar zijn tijdens het prijzencircus, erg jammer.
Aan de andere kant biedt V&D haar excuses aan door tijdid te adverteren in de ochtend kranten en te berichten dat de Uggs helaas niet leverbaar zijn. Erg netjes dus.