Plant een boom

Plant een Boom

Compensatie door het planten van een boom

Na talloze papieren reclamefolders en nieuwsbladen te hebben ontvangen lijkt het ons een mooi idee als wij samen met u iets voor moeder natuur terug doen. Samen met uw hulp, dat van FoldersenKranten.nl en The Nature Conservancy is er nu een mogelijkheid om jarenlange papierverspilling enigszins te kunnen compenseren. 
 
Met het project 'Plant a Billion Trees' kunt u één echte boom laten planten. Een goed initiatief en een mooie compensatie voor het jarenlang ontvangen van papieren reclamedrukwerk!
 
FoldersenKranten.nl doneert deze boom t.w.v. 1 dollar nu tijdelijk uit uw naam. 
Vind ons leuk op Facebook via deze pagina en wij doen deze gift uit uw naam.
De actieperiode is helaas niet meer geldig. Binnenkort zal de bomenactie nogmaals worden uitgevoerd. Blijf op de hoogte via Facebook.

Op dit moment zijn er al 64 nieuwe bomen geplant!!
(bijgewerkt op 20-01-2014 om 18:29)
 

Nadat u FoldersenKranten.nl leuk heeft gevonden ontvangt u binnen een dag een bericht van The Nature Conservancy en wordt u uitgelegd hoe uw donatie via ons bijdraagt aan het gezamenlijk doel. Namelijk, aan dat van het planten van een miljard bomen om zo 2,5 miljoen hectare Braziliaans woud te herstellen.

Een Nederland vol reclamewerende brievenbussen, zodat een wereld zonder papierverspilling door reclamedrukwerk ontstaat; daar staan wij voor. Om hier een extra steentje aan bij te dragen nodigen wij u uit een sticker tegen ongewenst reclamedrukwerk van 'Loesje' op uw brievenbus te plakken. 


Papieren folderverspreiding blijft milieubelasting

Natuurlijk wilt u op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen. Maar een tjokvolle brievenbus en wekelijks grote tassen vol reclamedrukwerk naar de papierbak zeulen, daar wilt u vanaf. Naast het feit dat veel mensen de ouderwetse folderverspreiding als onaangenaam ervaren, is deze manier van reclameverspreiding ook enorm milieubelastend. Want niet alleen worden er miljoenen bomen per jaar gekapt voor de papierindustrie, ook transportemissie en de gebruikte chemicaliën tijdens het productieproces belasten het milieu op grote schaal. Dit geldt niet alleen voor het produceren van foldermateriaal, maar ook voor de recycling van papier waarbij gebruik wordt gemaakt van chemicaliën, giftige stoffen, industriële processen en milieuvervuilende vervoersmiddelen. 
 

Een nieuwe generatie reclamefolders....

Gelukkig kunt u tegenwoordig al uw favoriete folders gemakkelijk thuis online doorbladeren. Verschillende websites maken het nu mogelijk de ouderwetse papieren variant buiten spel te zetten zonder dat er ook maar één folderaanbieding of folderactie aan u voorbij gaat. Dit, door simpelweg alle digitale reclamefolders uit heel het land overzichtelijk aan u te presenteren. U hoeft zo nooit meer te wachten op de laatste reclamefolders en kunt op alle plaatsen waar internet voor handen is de folders op uw gemak doorbladeren. En komt u tijdens het bladeren/swipen een spectaculaire aanbieding tegen, dan kunt u vaak direct vanuit de folder online bestellen.


Stickers tegen ongewenst drukwerk

Wilt ook u af van de papieren reclamefolders om zo uzelf en het milieu de helpende hand te bieden? Bekijk dan vanaf nu ook uw folders gemakkelijk online en plak een Nee/Nee- of Nee/Ja-sticker op uw brievenbus. U kunt zowel de Nee/Ja- als de Nee/Nee stickers gratis afhalen bij het gemeentehuis in uw woonplaats. Zijn de stickers niet voorradig bij uw gemeente? Laat het ons weten via het contactformulier