Reclamefolders mobiel

Reclamefolders op je mobiel

Bladert u vaak door reclamefolders voor de laatste aanbiedingen en acties? En wilt u dit voortaan ook op uw mobiele telefoon of tablet kunnen doen? Dan is de mobiele website van FoldersenKranten.nl iets voor u.

Geen App, maar een mobiele website

Door de snelle technologische ontwikkeling van mobiele apparaten als smartphones en tablets van verscheidene fabrikanten, zijn er inmiddels een groot aantal besturingssystemen voor handen. Tegenwoordig kan men keizen uit iPhone OS, Windows Mobile, Symbian, Maemo, Android, LiMo, Bada, BlackBerry OS en ELSE Intuition. Het kiezen voor een geschikt mobiel besturingssysteem wordt er met de jaren niet makkelijker op. Eenmaal een keuze te hebben gemaakt is de gebruiker van een bepaald besturingsysteem vaak genoodzaakt te kiezen voor bepaalde software. Dit geldt ook voor de mobiele applicaties, de zogeheten Apps. Niet alle Apps werken namelijk met alle mobiele besturingssystemen, en niet alle besturingssystemen werken met alle Apps. 

Omdat FoldersenKranten.nl volgens ons op alle mobiele apparaten gebruikt moet kunnen worden heeft ons team besloten om geen App, maar een mobiele website te bouwen. Daarnaast ligt de toegevoegde waarde van een App in ons geval enkel bij de GPS-functie van het mobiele apparaat. Omdat onze trouwe bezoekers de reclamefolders, catalogi en magazines vaak alleen als naslagwerk of als ontspanning gebruiken, heeft het weinig zin om bezoekers te laten zien op welke afstand het betreffende winkelbedrijf te bereiken is. Meer zin heeft het wanneer wij, zonder drempel van een te downloaden App, op een snelle en overzichtelijke manier de meest actuele folders kunnen laten zien.
 

Niets downloaden of installeren

In tegenstelling tot een App hoeft u bij een mobiele pagina geen software te downloaden. U kunt dus eenvoudig via uw mobiele webbrowser onze pagina benaderen. Door simpelweg Foldersenkranten.nl in te toetsen als zoekopdracht in een zoekmachine als Google of Bing, verschijnt na het intypen van de eerste paar letters onze website als zoeksuggestie. De afbeeldingen hieronder laten zien hoe u met een paar klikken op onze mobiele website zit.

screenshot foldersenkranten.nl zoekenzoeksuggestie mobiele websiteScreenshot 3