Mama Mazzeldagen september 2015

Wanneer zijn de Mama Mazzeldagen van het najaar van 2015?

Nieuwsupdate 19-09-2015 23:58 uur

De datum van de start van de Mama Mazzeldagen van september 2015 is zojuist bekend gemaakt. De actie start dit najaar op dinsdag 22 september en gaat door t/m zondag 27 september. Online gaat de actie al op maandag 21 september van start (vanaf 21:00 uur 's avonds). De speciale folder is overigens ook online gezet. Meer informatie volgt....

 

informatie Mama MazzeldagenOp de hoogte blijven over het nieuws omtrent de Mama Mazzeldagen en eventuele aanbiedingen tijdens deze actie? Laat het ons wetenWij sturen slechts een bericht zodra er meer nieuws over de actie bekend is.

 

MMD 728x90


Het mag de meeste koopjesjagers bekend zijn dat de Mama Mazzeldagen van Prénatal twee keer in het jaar worden georganiseerd. Één keer in het voorjaar (vaak eind maart) en één keer in het najaar (vaak eind september). Hoewel er op het web altijd veel gespeculeerd wordt omtrent dit soort data, zijn er toch een aantal aanwijzigen die richting geven aan de vraag wanneer de Mama Mazzeldagen zijn.

Op basis van voorgaande edities kunnen we stellen dat de najaarseditie van deze spetterende Prénatal actie vrijwel altijd aan het eind van de maand september wordt georganiseerd. De actie begint in de fysieke Prénatal winkels vaak op een dinsdag en gaat dan door t/m zondag. Enkele keren ging de online verkoop tijdens de actie al op de maandagavond van start. Dit bij elkaar opgeteld doet ons vermoeden dat de Mama Mazzeldagen van dit najaar van start gaan op dinsdag 22 september 2015. Met een kans dat op de voorliggende maandagavond de actie al online begint.

Hieronder vind je informatie over de voorgaande MMD.

 


Mama Mazzeldagen maart 2015

Prénatal Mama Mazzeldagen maart 2015Ook tijdens het voorjaar van 2015 organiseert Prénatal naar alle waarschijnlijkheid weer dé babyactie van het voorjaar; de Mama Mazzeldagen. Bij Prénatal kun je meerdere keren per jaar terecht voor bijzonder lucratieve acties. Maar de meest bijzondere is toch wel die van de Mama Mazzeldagen. Een winkelactie die bijna een week lang doorgaat, en waarbij dus ook een week lang van fikse kortingen geprofiteerd kan worden. Naast artikelen als babykleertjes en positiekleding gaan tijdens de Mama Mazzeldagen bijvoorbeeld ook complete kinderwagens en buggy's van de mooiste merken in de uitverkoop. Vaak met kortingen van wel 40%!

Wanneer zijn de Prénatal Mama Mazzeldagen van dit voorjaar?

Nieuws update 23-03-2015 (20:34 uur): De datum van de Mama Mazzeldagen van maart 2015 is zojuist bekend gemaakt. De actie start op dinsdag 24 maart en gaat door t/m zondag 29 maart 2015. De MMD- folder is zojuist verschenen, en de online verkoop is reeds gestart.


De datum waarop de Mama Mazzeldagen van het voorjaar van 2015 van start gaan is nog niet bekend. Hoewel de exacte datum van deze spetterende winkelactie nog geheim is, kunnen we aan de hand van voorgaande edities wel een goede inschatting maken van de startdatum.
Vaak worden de Prénatal Mama Mazzeldagen twee keer per jaar gehouden. Een editie in het voorjaar, en een editie in het najaar. Gezien de data van de Mama Mazzeldagen van afgelopen jaren lijkt het erop dat deze populaire actie van Prénatal rond 23 en 24 maart zal gaan plaatsvinden. Deze winkelactie is in ieder geval een circeltje in de agenda waard. Hoe lang de MMD van deze lente doorgaan is ook nog niet helemaal zeker. Maar gezien het verloop tijdens voorgaande jaren lijkt het erop dat de actie vijf dagen lang doorgaat (exclusief de maandagavond).

 
Mama Mazzeldagen maart 2015

 

Kortingen tijdens de actie

De Mama Mazzeldagen is een actieperiode waarbij doorgaans complete productgroepen in de uitverkoop worden gezet. Dit is gelijk hetgeen dat deze winkelactie zo bijzonder maakt. Op de meeste productgroepen gelden vaak kortingen van 20%. Maar op veel kinderwagens en buggy's worden vaak kortingen tot wel 40% gegeven. En dit zijn juist de artikelen die het ertoe doen. Op relatief kostbare items zoals kinderwagens en buggy's kunnen dit soort kortingen voor besparingen van meer dan €100,- zorgen.

Naast de kortingen op het Mama Mazzel- assortiment zijn er natuurlijk ook een aantal producten die niet meedoen aan deze actie. Voor deze producten heeft Prénatal vaak een aparte kortingregeling getroffen. In de MMD- folder staan doorgaans kortingsbonnen waarmee je op dit soort artikelen alsnog 10% korting kunt verdienen. Voor klanten in de webshop maakt de babyspeciaalzaak vaak een kortingscode aan waarmee dezelfde 10% korting kan worden bedongen.

Start in de webshop

Wie geen koopje wilt missen tijdens de Mama Mazzeldagen van 2015 dient, net als met elke andere bijzondere winkelactie, er op tijd bij te zijn. Voor de allereerste koopjes kun je namelijk de maandagavond, voordat de actie in de fysieke winkels begint, winkelen in de Prénatal webshop. Althans, er vanuitgaande dat de actie ongeveer hetzelfde verloopt als de voorgaande edities. Wanneer dit het geval is, kun je vanaf ongeveer 21:00 uur je slag slaan en profiteren van deze lucratieve babyactie.