Mama Mazzeldagen 2014

Bekijk ook informatie over de Prénatal Mama Mazzeldagen van 2015

 

Mama Mazzeldagen september 2014

Net als ieder voor- en najaar organiseert Prénatal ook dit najaar weer de welbekende Mama Mazzeldagen. Bijna een week lang kun je profiteren van voordeel op baby artikelen en handige items voor jonge ouders. Van kinderwagens tot positiekleding. De Mama Mazzeldagen is dé winkelactie om deze spullen goedkoop in te slaan. Ben je in blijde verwachting of net bevallen van een kleine dreumes? Houd de Préntal Mama Mazzeldagen van dit najaar in de gaten, zodat ook jij kunt profiteren van kortingen tot wel 40%. 

Wanneer starten de Prénatal Mama Mazzeldagen van dit najaar?

De datum waarop de Mama Mazzeldagen van het najaar van 2014 van start gaan is zojuist (maandag 22 september) bekend gemaakt. De najaarseditie van de Prénatal Mama Mazzeldagen start dit jaar op dinsdag 23 september in de Prénatal winkels en gaat door t/m zondag 28 september 2014. In de Prénatal webshop start de actie al op maandag 22 september om 21:00 uur. Net als bij elke grote winkelactie van Prénatal wordt ook speciaal voor de Mama Mazzeldagen een aparte reclamefolder online gezet. Deze online MMD folder wordt maandag 22 september rond 21:00 uur online gezet. In deze folder vind je onder andere alle bijzonderheden en kortingspercentages per productgroep die tijdens deze winkelactie worden aangeboden.

informatie Mama MazzeldagenOp de hoogte gehouden worden over de volgende Mama Mazzeldagen en aanbiedingen tijdens deze actie?
Laat het ons weten. Wij sturen een bericht wanneer de actie van start gaat en wanneer de speciale folder online staat.

728x90 Prenatal Mama Mazzel Dagen
 

Profiteer als eerste in de Prénatal webshop

De Prénatal Mama Mazzeldagen van dit najaar gaan weer van start. Op maandag 22 september vanaf 21:00 uur trapt de babyspeciaalzaak de actie af met een web-only verkoop. In de Prénatal webshop kun je dus als eerst profiteren van het speciale Mama Mazzel aanbod. Op dinsdag 23 september gaat de actie ook van start in de fysieke Prénatal winkels. Speciaal voor de actie zijn de Prénatal warenhuizen extra lang open.

Hoogtepunten en kortingsacties

Ook deze edtie heeft Prénatal weer een aantal bijzondere aanbiedingen en kortingsacties tijdens deze populaire winkelactie. Hieronder vind je een mooi overzicht van welke kortingen en acties er tijdens de Mama Mazzeldagen van september 2014 worden aangeboden:

336*280 Prenatal MMD

 


 

Mama Mazzeldagen maart 2014; een shopfestijn voor jonge ouders

Er is geen woord aan gelogen: kinderen groot brengen is best een hele klus. Natuurlijk, je krijgt er ontzettend veel voor terug, maar ook dan is nog steeds ieder meevallertje welkom. Goed nieuws voor de mama’s en papa's: de Mama Mazzeldagen komen er weer aan. Met ook in 2014 mooie merkjes voor lieve prijsjes. Niet alleen voor je kleintje, maar ook voor in huis en voor jezelf! Geniet van al dat voordeel en bekijk wat de Mama Mazzeldagen voor jou in petto hebben.

De Mama Mazzeldagen van Prénatal worden meestal twee maal per jaar gehouden. In het voorjaar en in het najaar. De Mama Mazzeldagen van het voorjaar van 2014 zijn van dinsdag 25 t/m zondag 30 maart 2014. Online start de actie al op maandag 21:00 uur. Meer informatie volgt op deze pagina, of wordt weergegeven op de speciale Mama Mazzeldagen- pagina van Prénatal. De Mama Mazzeldagen folder kun je nu al online bekijken.

Online barst de kortingsactie al los op maandag 24 maart vanaf 21:00 uur in de webshop van Prénatal.

Kortingen tot 40%

Het wordt heerlijk weer buiten. Net als ieder jaar staat het voorjaar voor je het weet weer voor de deur. Jammer van de sneeuwloze winter, maar goed nieuws voor de garderobe. Die moet namelijk weer eens flink worden aangevuld.336x280 MMDDe nieuwste zwangerschapsmode, de leukste must-haves, een groter maatje voor je zoon of dochtertje en alle benodigdheden voor je toekomstige of pasgeboren kindje. Met maar liefst kortingen tot 40% op een heel groot deel op het assortiment van Prénatal tijdens de Mama Mazzeldagen wordt winkelen ineens een stuk leuker. Da’s mazzel hebben! 

De kortingen tijdens de Mama Mazzeldagen zijn verdeeld over verschillende productgroepen, in 10%, 20% en 40%. Onderaan de pagina vind je de kortingspercentages per productgroep. De hoogste kortingen (tot 40%) wordengegeven op de meest kostbare items. Namelijk op heel veel kinderwagens, buggy's en autostoelen. Wel zo handig om te weten wanneer je nog niet bent voorzien van één van deze items. Met kortingen tot 40% kun je tijdens de Prénatal Mama mazzeldagen in veel gevallen honderden euro's besparen. Lichtelijk overdreven? Mooi niet. Bekijk maar eens het voordeel dat op verschillende kinderwagens onstaat door de Mama Mazzeldagen kortingen te hanteren. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van het voordeel ten opzichte van de adviesprijs bij enkele kinderwagens:

 • Maxi-Cosi Mura 4 Compleet - voordeel € 359,-
 • Bugaboo Cameleon Compleet - voordeel € 140,-
 • Mutsy Igo Brown Compleet - voordeel € 200,-
 • Quinny Buzz 3 Red Revolution Compleet - voordeel € 275,-
 • Stokke XPlory Compleet - voordeel € 488,-
   

Acties tijdens de Prénatal Mama Mazzeldagen

Laagste Actieprijs Garantie
Laagste Actieprijs garantie MMD 2014Naast alle kortingen die tijdens de Mamma Mazzeldagen van 2014 worden weggegeven heeft Prénatal ook weer een aantal zinderende acties binnen de 6 dagen durende kortingsperiode in het leven geroepen. Te beginnen met de Laagste Actieprijs Garantie. Vind je A-merk items, die je bij Prénatal heb aangeschaft, bij een andere babyspeciaalzaak op dezelfde dag goedkoper dan bij Prénatal? Dan ontvang je op vertoon van de originele Prénatal kassabon het verschil in prijs terug. Bekijk ook even de voorwaarden van de Laagste Actieprijs Garantie.

Twitter actie
Ook binnen de Prénatal social media zijn een aantal mooie acties opgezet. Zo kun je via Twitter jouw favoriete Mamma Mazzel artikel uit de Mama Mazzel folder delen. Door #mmd eraan toe te voegen speel je automatisch mee met de Twitter actie en maak je kans op € 100,- shoptegoed. 

10% kortingsbon
Naast het Mama Mazzel- assortiment zijn er ook een aantal items waarvoor de Mama Mazzel korting niet geldt. Speciaal voor deze artikelen heeft Prénatal de 10% kortingsbon in de folder opgenomen. Knip deze kortingsbon uit en profiteer alsnog van een korting van 10% op de items zonder Mama Mazzel voordeel. Op de website  van Prénatal kan deze 10% korting ook geïncasseerd worden door bij het afrekenen van de bestelling de kortingscode 'mazzel' in te vullen.

Centre Parcs voucher
Even lekker met het gezin er tussen uit? Tijdens deze Prénatal actieperiode kan dit heel voordelig. Wanneer je tijdens de Mama Mazzeldagen van dit voorjaar 50 euro of meer besteed, ontvang je een Centre Parcs voucher waarrmee je een korting tot 50% kunt verdienen op een verblijf bij één van de Centre Parcs. Voor de actievoorwaarden kijk je op: www.prenatal.nl/centerparcs.

Mama Mazzel windagen
Tot slot zijn er nog de Mama Mazzel windagen. Hierbij kun je via de Prénatal Facebook- pagina mooie prijzen winnen. Tijdens de actieperiode kun je met de Mama Mazzel windagen dagelijks meespelen voor prachtige prijzen. Bij de aanschaf vanaf € 20,- tijdens de Mama Mazzeldagen krijg je van Prénatal een kanskaart met daarop een unieke code. Via de Facebook- pagina van Prénatal kun je deze unieke code actieveren waarmee je direct ziet of je iets hebt gewonnen. Meedoen met deze actie kan t/m 6 april 2014.


Kortingen Mama Mazzeldagen

500x500 MMD3

Hieronder vind je de kortingspercentages die gelden op de verschillende productcategorieen van Prénatal:

 • 10% korting meubelen
 • 15% korting op Prénatal buggy's
 • 15% korting op boxen
 • 20% korting kleding & accessoires
 • 20% korting lingerie & positiemode
 • 20% korting matrassen
 • 20% korting babyfoons & traphekjes
 • 20% korting Pyjama's slaapzakken & rompers
 • 20% korting weekendbedden
 • 20% korting woonaccessoires
 • 20% korting loop- & wipstoelen
 • 20% korting bedaankleding
 • 20% korting buik- & rugdragers
 • 20% korting eet- & drinkproducten
 • 20% korting bad- & verzorginsproducten
 • 20% korting het speelgoed
 • tot 40% korting op kinderwagens