Makro folder

Makro folder

Zelfbedieningsgroothandel Makro is tegenwoordig ook te zien op onze website. En wel met alle Makro folders die de groothandel uitbrengt. Meestal zijn dit zo'n 4 folders, te weten; de Food-folder, de Non-Food-folder, de Horecapakkers-folder en de Electrical-folder. Boordevol exclusieve aanbiedingen voor slechts Makropashouders. Daarnaast staan er vaak nog extra stuntaanbiedingen op de site zelf. Ook brengt de Makro elkmkwartaal haar eigen 'Gastvrij' magazine uit. Dit blad is voornamelijk voorzien van informatie voor mensen die productief zijn in de Gastvrijheidssector en met name voor mensen die affinitieit met F&B hebben.

Makro assortiment

Makro vestigingen

De Makro is onderdeel van de Metro groep, en heeft 17 vestigingen in Nederland. Deze bevinden zich in de volgende steden; Amsterdam, Barendrecht, Best, Beverwijk, Breda, Delft, Dordrecht, Duiven, Groningen, Hengelo, 's Hertogenbosch, Leeuwarden, Nieuwegein, Nijmegen, Nuth, Vianen en Wateringen. De vet gerukte steden zijn tevens voorzien van een Makro benzinestation, waar ook als particulier getankt kan worden. U heeft hier dus niet de Makropas voor nodig. Volgens onderzoek van MKB brandstof is de Makro zelf de goedkoopste in brandstoffen. Voor een tank van vijftig liter is gebleken dat u bij de Makro benzinepompen bijna € 5,- uitspaard.

Makro benzine folder

Makro openingstijden

Omdat zelfstandige ondernemers lange dagen maken heeft de Makro zich hieraan aangepast. De vestigingen zijn doordeweeks open van 09:00-22:00 hr. Voor Goldpashouders is dit zelfs vanaf 07:00 hr. Op zaterdagen is de Makro van 09:00-18:00 hr (de vestigingen Amsterdam en Delft tot 20:00). Daarnaast heeft de Makro ook nog een aantal koopzondagen en speciale openingstijden Makro.