De Bijenkorf Maffe Marathon 2015

Maffe Marathon 2015

De Bijenkorf Maffe Marathon is een spetterende voorjaarsactie welke één keer per jaar wordt gehouden. Vaak gaat deze zinderende actie van De Bijenkorf rond het begin van april van start. De exacte datum van de Maffe Marathon van 2015 is helaas nog niet bekend. Maar gezien de data waarop de voorgaande edities werden gehouden ziet het er naar uit dat de inmiddels 8ste editie van de Maffe Marathon komend voorjaar rond 1 april begint. Hoe lang dé winkelactie van het voorjaar van 2015 dit keer doorgaat is ook nog even gissen. In 2013 duurde de Maffe Marathon nog 12 dagen, maar in 2014 nog maar 5 dagen. Wanneer hierover meer bekend is laten we het uiteraard even weten.

De Bijenkorf Maffe Marathon 2015
 

informatie Maffe Marathon De BijenkorfWil je een bericht ontvangen zodra er meer nieuws is over de Maffe Marathon van 2015? 
Laat het ons wetenWij sturen een bericht bij nieuwe informatie over, en bij speciale aanbiedingen tijdens deze actie.

Maffe Marathon boekjes

De voorjaarsactie van warenhuis De Bijenkorf zou niet compleet zijn zonder een aantal fraai vorm gegeven boekjes. Ook voor de Maffe Marathon van 2015 verwachten we dan (net als ieder jaar) weer een tweetal Maffe boekjes. Net als bij de Drie Dwaze Dagen gelden voor beide Maffe boekjes verschillende looptijden. Het eerste boekje is vaak een stuk dikker en is vanaf de start geldig. En de looptijd van het tweede maffe boekje gaat meestal rond de helft van Maffe Marathon in. Ondanks het feit dat er tijdens de voorjaarsactie 2 en tijdens de najaarsactie 3 boekjes worden uitgebracht, scheelt het totaal aantal pagina's (en dus ook het aantal aanbiedingen) niet zo gek veel tussen beide acties. Net als bij elke andere editie van De Bijekorf Maffe Marathon nemen we ook bij komende voorjaarsactie weer even de moeite om de boekjes zorgvuldig voor je door te spitten. De meest bijzondere aanbiedingen zetten we voor je op een rij, en we brengen de leukste akortingsacties tijdens de Maffe Marathon voor je in kaart.

Meer informatie volgt.....

Hoogtepunten tijdens de actie

Net als ieder jaar zullen er hoogst waarschijnlijk ook weer mooie kortingsactiesacties tijdens de Maffe Marathon van 2015 voorbij komen. Vaak kun je op bepaalde dagen profiteren van kortingen op gehele productgroepen als huidverzorgingsproducten, geuren en woonartikelen. Daarbij worden nagenoeg altijd de nodige winacties door De Bijenkorf op poten gezet, waarmee de mooiste prijzen zijn te winnen. Zodra er meer over deze kortingsacties, winacties en andere hoogtepunten tijdens de Maffe Marathon van 2015 bekend is, vind je deze hier in één overzicht terug.