De Bijenkorf Maffe Marathon 2013

Bekijk hier informatie over de Maffe Marathon van 26 maart 2013. Maf - Maffer - Mafst!!

update: 18 maart 2013 - 01:34 uur

Als de grauwe dagen van de lange winter eindelijk voorbij gaan en april weer voor de deur staat is het tijd om de lente in huis te halen. Verfris je garderobe, haal het zonnetje in huis met de leukste woonaccessoires en verwen jezelf met de nieuwste zonnige zomergeuren. Bijenkorf’s Maffe Marathon biedt het je allemaal; topmerken voor maffe prijzen. Vanaf 26 maart 18:00 uur is het zover en kan menig shopaholic zijn hart weer ophalen bij Nederlands bekendste warenhuis. Twaalf dagen lang, tot en met 7 april 2013, kun je bij De Bijenkorf genieten van ruim 1 miljoen merkproducten voor maffe prijzen, fijne acties en totale shopgekte. Zorg dat je de Maffe Marathon boekjes 2013 van buiten kent, wees er snel bij en pak die maffe prijzen mee!

Luxemerken voor maffe prijzen
Ook dit jaar belooft de Maffe Marathon weer een groots spektakel te worden. Een speciaal ingekocht Maffe Marathon assortiment blinkt uit in kwaliteit, een actuele look & feel en een prijskaartje om blij van te worden.
Kleding, cosmetica, woonaccessoires, elektronica; er staat eindeloos veel voordeel op je te wachten, zowel online als in de winkel, via de online boekjes en via de speciale Bijenkorf app. voor zowel Android als iOS.
Het assortiment bestaat ook dit jaar weer uit talloze favoriete topmerken als Karen Millen, Diesel, Apple, Jean Paul Gaultier en Dior. Nieuw dit jaar in het Maffe Marathon assortiment zijn de grote bekende luxemerken zoals Reiss, Michael Kors en Madame Supertrash, om jezelf of een ander eens extra mee te verwennen.

Win mooie marathon prijzen
Op 26 maart 2013 om 18:00 uur barst het shopfestijn van Nederlands bekendste warenhuis los. Ook dit jaar vindt de feestelijke aftrap plaats in Amsterdam, waar ruim 1000 ballonnen tijdens het openingsevenement van de Maffe Marathon uit de lucht zullen vallen gevuld met sleutels die de deur kunnen openen naar bijzondere prijzen. Eén van de hoofdprijzen is weggelegd voor slechts drie gelukkige winnaars, die samen met topstylisten Jetteke van Lexmond, Bodo Berg en Chantal Bles een outfit uit mogen zoeken van maar liefst €750. Daarnaast zijn talloze andere producten uit het Maffe Marathon 2013 assortiment te winnen, zoals een Apple iPod en accessoires van topmerken als Seiko en Michael Kors. Zorg dus dat je op dinsdag 26 maart in de hoofdstad bent en grijp zo’n Maffe Marathon ballon!

De Maffe Marathon Boekjes 2013
Nieuwsgierig geworden naar wat het Maffe Marathon assortiment 2013 voor jou in petto heeft? De boekjes zijn dit weekend (16-03) bekend gemaakt. Bekijk dus vanaf nu de folderpagina van De Bijenkorf en doe voldoende shopinspiratie op. Heb je absolute must-haves gespot voor op je verlanglijstje? Zorg dan dat je er op 26 maart klaar voor zit en ga voor ultiem online shopgemak op FoldersenKranten.nl. Vanaf 18:00 uur zijn al jouw favoriete artikelen gemakkelijk te bestellen vanuit de online boekjes. Zo verwen je jezelf met maffe prijzen én met online shopgemak, wat wil je nog meer?

Boekje 1: geldig vanaf 26 maart (18:00)          Boekje 2: geldig vanaf 29 maart

Maffe Marathon 2013 boekje 1Maffe Marathon 2013 Boekje 2

 

 

  De Bijenkorf commercial Maffe Marathon 2013


De Bijenkorf commercial Maffe Marathon 2012
De Bijenkorf commercial Maffe Marathon 2011