Ikea catalogus 2014 online

Woonwinkelen bij IKEA; de nieuwe IKEA gids is er weer!

Hij is er weer: de nieuwe IKEA gids 2013 is inmiddels bezorgd bij ruim 5,5 miljoen huishoudens door heel Nederland. Zoals we van IKEA gewend zijn staat ook nu deze gids van wereldfaam weer bomvol wooninspiratie, moderne ideen en handige oplossingen. Van matrassen tot volledig nieuwe keukens en van fijne opbergers tot prachtige woonideen. Benieuwd wat IKEA dit seizoen voor u te bieden heeft? Bekijk de IKEA gids dan gemakkelijk online, op FoldersenKranten.nl!


Het nieuwe woonseizoen staat voor de deur

De nieuwe IKEA catalogus doorbladeren; een waar geluksmomentje voor menig shopaholic en woonadict. Nu de ‘R’ weer in de maand zit, staat ook het woonseizoen weer voor de deur. Als de dagen donkerder worden, zitten wij meer binnen en dus is het tijd om het gezellig te maken in huis. Leuke accessoires, sfeervolle verlichting, een goede nachtrust en fijne materialen; u vindt het bij IKEA. Welke ruimte u in huis ook aan wilt pakken; bij IKEA bent u altijd aan het juiste adres.


Nieuw in het IKEA assortiment

Landelijk, strak, minimalistisch, speels of klassiek; IKEA heeft voor iedere stijl voor ieder wat wils. Bovendien kun je bij IKEA ook helemaal zelf jouw eigen stijl ontwikkelen. Combineer de artikelen die jij mooi vindt en creer zo jouw eigen plekje. In de IKEA gids van 2013 vind je waanzinnig veel inspiratie voor jouw woning, met ook deze editie weer heel wat nieuw toegevoegde artikelen. Nieuwe vloerkleden, accessoires, pannensets en meubilair. Nieuwsgierig naar de nieuwe IKEA collectie? Bekijk ze hier in de IKEA catalogus.
 Ook online

Ikea catalogus 2014 onlineDe IKEA catalogus niet ontvangen? Niet getreurd! U bekijkt de nieuwe Ikea catalogus heel gemakkelijk online. Zo bladert u gemakkelijk vanuit uw luie stoel langs 330 pagina’s woonplezier. Bovendien kunt u een hoop artikelen direct vanuit de gids in de IKEA webshop bestellen. Winkel wanneer het jou uitkomt, 24 uur per dag. Beslis bijvoorbeeld midden in de nacht dat het tijd is voor een nieuw bed. Zo wordt woonwinkelen wel heel gemakkelijk!


Acties en aanbiedingen bij IKEA

Naast een hoop inspiratie, een fijne winkelervaring, een overzichtelijke catalogus en een handige website biedt IKEA u ook nog eens fantastische prijsjes. Zo is de woonwinkel continu op zoek naar mogelijkheden om de toch al lage prijzen nog voordeliger te maken. Er verschijnen dan ook doorlopend producten tegen een verlaagde prijs. En u wordt uiteraard verwent met aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Ook profiteren van kortingsacties? Houd de folderpagina van IKEA op FoldersenKranten.nl goed in de gaten. Of bekijk de producten uit de Ikea catalogus online en bestel in de webshop van Ikea