Hema Stapelkorting 2014

Hema Stapelkorting 2014

Vaak organiseert warenhuis Hema de te gekke Stapelactie. Stapelgekke kortingen op de leukste producten. De exacte datum van de eerste Hema Stapelactie van 2014 is helaas nog niet bekend. Meer informatie omtrent deze Stapelactie vindt u binnenkort op deze pagina.

Image Banner 728 x 90

Stapelgoede aanbiedingen tijdens de Stapelgoedweken bij HEMA

Het leukste warenhuis van Nederland staat bekend om haar leuke acties en aanbiedingen. Zo ook om de Stapelgoedweken van 2013! Stapels voordeel voor groot en klein. Een paar keer per jaar kun je flink stapelen bij HEMA en ga je met heel wat korting weer naar huis. Fijne handdoeken, vrolijk servies, leuke mode en handige huishoudelijke spulletjes; stapels spullen met flinke kortingen! Komt dat zien!

Hoe meer je stapelt, hoe meer korting je krijgt!

Met zo’n uitgebreid assortiment valt altijd wel iets te stapelen. Ga je op kamers? Heb je net een kindje gekregen? Begint het schooljaar weer? Vragen waar maar één antwoord op is: HEMA. Talloze leuke artikelen, voor fijne, kleine prijsjes. Tijdens de Stapelgoed weken winkel je voor stapelgoede prijzen bij Nederlands favoriete warenhuis. Want hoe meer je stapelt, hoe meer korting je krijgt! Tweede artikel voor de helft van de prijs, twee, drie plus één gratis, of 20% korting op talloze producten! Wat stapel jij?


Wanneer?

Van 23 augustus tot 8 september2013 is het weer zover. Stapel nu jouw voordeel bij elkaar. Ondergoed voor het hele gezin; nu 2 + 1 gratis! Of mooie nieuwe gordijnen? Nu met 20% korting. En ben je net terug van vakantie? Maak dan nu jouw fotoboeken bij HEMA en ontvang 50% korting op je tweede fotoboek! Benieuwd wat de Stapelgoedweken voor jou in petto hebben? Bekijk de folder van HEMA en profiteer mee!
Bestel direct online vanuit de folder

Met ruim 500 winkels verspreid door heel Nederland is er altijd wel een HEMA filiaal bij jou in de buurt. Toch niet in de gelegenheid om uw HEMA winkel te bezoeken? Geen probleem! Ook online kunt u flink aan de stapel. In de overzichtelijke webshop selecteer je gemakkelijk jouw favoriete aanbiedingen waarna ze worden thuisbezorgd of je ze gratis af kunt halen in het voor jou dichtstbijzijnde HEMA filiaal. Een leuke aanbieding gezien in de online folder? Klik dan op de afbeelding en bestel direct! Zo wordt shoppen wel heel gemakkelijk!

Bekijk de stapelgoede aanbiedingen van HEMA op FoldersenKranten.nl! Nieuwsgierig naar de Stapelgoed folder van HEMA? Bekijk deze online op FoldersenKranten.nl en profiteer van fijn voordeel!

Hema actie_2