Drie Dwaze Dagen 2013

Wanneer gaan de Drie Dwaze Dagen in 2013 van start?

De Drie Dwaze Dagen worden dit jaar gehouden van woensdag 2 t/m vrijdag 4 oktober 2013.

Bekijk ook alvast informatie over de Drie Dwaze Dagen van 2014.

Dames nieuwe collectie 728x90

Drie Dwaze boekjes

-Net als vorig jaar en als in 2011 heeft De Bijenkorf ook dit jaar weer veel van haar fantastische aanbiedingen in een drietal Drie Dwaze Dagen boekjes bekend gemaakt. Alle drie de boekjes zijn staan inmiddels ook online. Bovendien loont het om de boekjes online te lezen, want in de digitale versie staat zelfs nóg meer voordeel.  
 

Het eerste boekje van DDD 2013DDD Boekje 1; vanaf 2 oktober 2013
Het eerste boekje van de de Drie Dwaze Dagen is ook dit jaar weer de dikste van de drie. Dit jaar telt het boekje van De Bijenkorf een slordige 200 pagina's. Dus neem maar even lekker de tijd om door de aanbiedingen van dit jaar te bladeren. De nadruk van het eerste boekje ligt voornamelijk op heel veel moois, voor heel erg weinig. En daar houden wij van. Mooie stijlvolle merken van goede kwaliteit tegen zachte prijsjes. Zo staan de eerste 50 pagina's gevuld met kortingen op kleding voor de modebewuste dames. Merken als Claudia Sträter, McGregor, Ugg, Marc O'Polo, Gaastra, Gerry Weber en Saint Tropez zijn merken die op verschillende pagina's terug blijven komen. Nu is dat op zichzelf niet zo bijzonder, maar het feit dat al deze items voor bodemprijzen tijdens de Dwaze Dagen over de toonbank gaan is natuurlijk wel bijzonder. De volgende 20 bladzijden staan in het teken van sieraden en lingerie. Van de jaarlijks terugkerende Swarovski sieraden tot de Undressed lingerie van Marlies Dekkers. Van de sieraden bladeren we door naar een heleboel persoonlijke verzorgings items met flink wat voordeel. Verschillende luchtjes en crèmes maken de volgende 20 pagina's tot een waar feest voor elke vrouw.
Gelukkig komen de mannen de eerste dag van de Drie Dwaze Dagen ook nog aan bod. Zij kunnen zich ontfermen over de pagina's 88 t/m 102. Hierin worden namelijk niet alleen complete casual outfits van merken als G-STAR RAW, Replay en van Diesel aangboden tegen überlage prijzen. Ook vinden de heren hier classy merken als Gant, McGregor, Profuomo, en Van Lier waarmee de mannen als echte gentlemen mee voor de dag kunnen komen. 
Na ons ons weg door de aanbiedingen op de vele koffers te hebben gebaand bereiken we op pagina 129 de afdeling van de Drie Dwaze Dagen kinderkleding. En als je dacht dat leuke kinderkleding een altijd dure aangelegenheid moet zijn dan heb je het mooi mis. Tenminste, wanneer je de eerste dwaze dag er vroeg bij bent. Want het eerste DDD- boekje heeft met kleding van McGregor, Vingino en Hip ruim voldoende mogelijkheden om de kleine (tegen een tevens kleine prijs) erg leuk aan te kleden. Na de kinderkleding belanden we in de huishoudelijke sectie op pagina 142. Keukengerei van Joseph, BK, Bodum en Jamie Oliver worden hier goed vertegenwoordigd en opgevolgd door meubilair van bijvoorbeeld Kertell, Linteloo en De Bijenkorf zelf. Tot slot wordt het eerste boekje van de Drie Dwaze Dagen net als voorgaande jaren afgesloten met zinderende kortingen op elektonische producten en gave gadgets. Kortom een heel boekwerk vol met supermooie en laaggeprijsde artikelen waarmee De Bijenkorf u vast en zeker mee weet te verrassen

DDD boekje 3 oktober 2013DDD Boekje 2; vanaf 3 oktober 2013
Voor iedreen die de eerste dag van de Drie Dwaze Dagen niet slaagt is de tweede dag een mooie dag voor de herkansing. Het tweede DDD- boekje is weliswaar een stuk dunner dan het boekje van 2 oktober, maar met ruim honderd pagina's toch ook zeker niet een folder zoals je deze doorgaans op onze website zou tegenkomen. En al helemaal niet als het gaat om de inhoud. Allereerst zien we dat donderdag ochtend in De Bijenkorf filialen 20% extra korting wordt gegeven tijdens Happy Hour tussen 08:00 en 09:00 uur. Deze extra korting geldt op de merken Alveare, United Colors of Benetton, Gerry Weber en Marc O'Polo. Marc O'Polo herenmode is overigens verkrijgbaar in De Bijenkorf filialen van Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede en op Bijenkorf.nl. Kijk voor meer informatie, uitzonderingen en actievoorwaarden op deBijenkorf.nl/acties-en-uitzonderingen.
De meest opvallende actie tijdens de tweede dag van het driedaagse prijzenspektakel is toch die van de huidverzorgingsproducten. Want alleen donderdag ontvang je 25% korting op bijna alle huidverzorgingsproducten. Bijna, omdat de korting niet geldt op het Drie Dwaze Dagen assortiment en niet in combinatie met andere kortingspercentages. Toch blijft dit een heel bijzondere actie. Want zeg nou zelf, waar anders ontvang je een korting een een heel assortiment aan verzorgingsproducten van niet minder dan een vierde deel van de prijs?
Ook wanneer je niet uit bent op huidverzorgingsproducten met fikse kortingen kan het boekje van 3 oktober nog steeds interessant zijn. De eerste 40 bladzijden zijn ook weer helemaal toegespitst op de modebewuste vrouwen. Luxe merken als Wolford en Claudia Sträter maken een groot onderdeel uit van de damesrubriek. Gevolgd door een aantal pagina's met casual herenkleding, verschijnen vanaf bladzijde 65 ook hier weer verschillende fashion items voor de kids. In het tweede boekje zien we nu ook merken als Pepe Jeans en Tommy Hilfiger voorbij komen. De prijzen van deze items zijn nog kleiner dan de kinderen zelf! En wederom wordt het tweede boekje van de Drie Dwaze Dagen 2013 afgesloten met een aantal luxe artikelen voor in huis. Of u nu op zoek bent naar mooie verlichting voor in de huiskamer of naar handige keukenmachines. Het boekje van 3 oktober heeft het allemaal!

DDD boekje 3 van 4 oktober 2013DDD Boekje 3; vanaf 4 oktober 2013
Ook de derde Dwaze dag trapt af met een Happy Hour. Speciaal voor de uitslapers is er op donderdag 4 oktober niet om acht uur maar van 09:00 tot 10:00 een uur een heel uur lang 20% korting in de fysieke vestigingen van De Bijenkorf. De korting geldt op de dames- en herenmerken: French Connection, Mooia, Cos, Reiss, Ted Baker, Superdry en Topshop Topman. De Topshop/Topman artikelen zijn slechts verkrijgbaar in het Amsterdamse Bijenkorf filiaal. De overige merken zijn verkrijgbaar in verschillende vestigingen. Meer informatie hierover vindt u op pagina 70.
Naast het Happy Hour tijdens de Drie Dwaze Dagen staat dag 3 helemaal in het teken van de geuren. Want alleen vrijdag 4 oktober ontvang je 25% korting op bijna alle geuren en luchtjes uit het assortiment van De Bijenkorf. En dit zijn er nogal wat! Ook voor deze actie geldt overigens dat de korting niet geldt op het DDD- assortiment of in combinatie met andere kortingspercentages. Verder heeft boekje 3 bijzonder leuke mode voor de heren. Niet alleen casual kleding zoals sneakers van Puma en Armani Jeans, maar bijvoorbeeld ook een compleet kostuum van Strellson afgeprijsd van 399,- naar 279,- euro. Neem daarbij een prachtig afgeprijsd herenhorloge van Tommy Hilfiger (€ 129,-) en een paar schoenen van Doucal's (100 euro korting), en je bent weer helemaal 't mannetje.
Tot slot valt ons oog nog op een item dat je niet snel zou verwachten in het assortiment van De Bijenkorf. We doelen hiermee op de slaapbank van pagina 53. Bekijken we de bank van iets dichterbij, dan zien we dat het wel om een heel robuste en stijlvolle bank gaat. Niet alleen functioneel maar ook nog eens een aanwinst voor de wooninrichting. Bekijk deze en nog veel meer andere aanbiedingen in het boekje van de finale dag van de Drie Dwaze Dagen van 2013. 

728x90 Sale

De virtuele Portier voor De Bijenkorf webshop

Ook tijdens de Drie Dwaze Dagen van oktober 2013 is het weer mogelijk om aan het begin van dag 2 en dag 3 er als eerst bij te zijn. Dit kan via de webshop van De Bijenkorf. De aanbiedingen van de tweede & derde Dwaze dag zijn namelijk al vanaf 00:00 uur 's nachts verkrijgbaar. Zoals bekend kan het online nogal druk zijn. En daarom heeft De Bijenkorf ook dit jaar weer een virtuele portier ingeschakeld. Deze bewaart niet alleen de rust binnen de virtuele rij van De Bijenkorf webshop, maar zorgt voornamelijk voor een goed werkende website, waar zonder probleem de beste koopjes kunnen worden aangeschaft.

30-jarig Jubileum

heeft Dit jaar viert De Bijenkorf haar jubileum. In oktober van dit jaar zal namelijk de 30ste editie van de DDD plaatsvinden. De crisis uit de jaren '80 heeft de Drie (Dolle) Dwaze Dagen, vanaf de eerste editie in 1983, de eerste jaren sterk doen groeien. Inmiddels is de jaarlijks terugkerende winkelactie één van de populairste van ons land. Niet alleen in de winkelpanden van De Bijenkorf maar inmiddels ook op internet. Naast de reguliere kortingen verwachten wij dit jaar extra veel voordeel vanwege het 30-jarige jubileum.
Zo heeft De Bijenkorf in ieder geval een nieuw spel waarmee u elke dag prijzen kunt winnen. Ga naar Facebook.com/deBijenkorf voor meer informatie over deze extra Drie Dwaze Dagen actie op Facebook.
 

De Bijenkorf Drie Dwaze Dagen commercial van 2013:de virtuele portier

direct in de rij staan 09:00 uur