Drie Dwaze Dagen 2012

De Bijenkorf; Drie Dwaze Dagen 2012

De dagen worden donkerder, grauwer en kouder; een goede reden dus om je garderobe voor het najaar even flink aan te vullen met rijke stoffen, warme kleuren en prachtige accessoires. En omdat het leven al duur genoeg is, wil je dit alles wel graag voor een fijn prijsje. Dat kan! Menig shopaholic staat al dagen te trappelen in de Dwaze Rij en ook tal van koopjesjagers maken zich op voor hét shopevenement van het najaar; de Drie Dwaze Dagen van oktober 2012. Van 4 tot en met 6 oktober drie dagen lang topmerken voor dwaze prijzen, met ook dit jaar weer fantastische aanbiedingen en acties. Bekijk alvast de boekjes en profiteer van fijne prijsjes!

Dwazer dan Dwaas
Ook dit jaar belooft het drie daags warenhuisfestijn weer legendarisch te worden. Talloze merken en miljoenen aanbiedingen komen tijdens deze drie dagen voorbij. Een kans die je dus niet mag missen. Ook bij de Drie Dwaze Dagen geldt: op = op, dus wees er snel bij! Op donderdag 4 oktober wordt om 07:30 uur al de aftrap gegeven op de Dam in Amsterdam, waarbij je met je smartphone heuse dwaze prijzen zijn te vangen. De overige filialen openen al om 08:00 uur. Zorg dat je erbij bent! Ben je niet in de gelegenheid om naar een filiaal te komen? Niet getreurd! Op donderdag vanaf 09:00 uur opent ook de webshop haar deuren, zodat ook jij jouw koopjes kunt scoren!

Dames badmode 728x90

Net als voorgaande jaren is het ook dit jaar weer dringen geblazen in de Dwaze Rij. Sinds 25 september sloten al ruim 10.000 klanten aan in deze online rij, waarbij kans kan worden gemaakt op fantastische prijzen; degene die uiteindelijk vooraan staat mag niet alleen als allereerst naar binnen, maar krijgt ook maar liefst € 1.000 aan shopgeld mee. En hoor je tot de eerste 500 klanten in de rij,  dan mag je donderdagochtend als eerste online shoppen. Zo pak je gegarandeerd jouw favoriete aanbiedingen mee en gaat niets aan je neus voorbij! Sluit ook aan in de Dwaze Rij en dring jezelf naar voren!

Dwaze Rij 2012
De legendarische DDD-boekjes staan ook dit jaar weer bol van de aanbiedingen en acties. Op donderdag 4 oktober wordt u extra beloond als u vroeg uit de veren komt en ontvangen de eerste klanten een MyBasket fietsmand cadeau. Handig om al uw koopjes in te vervoeren! Ook geniet u naast fijne koopjes op 4 en 5 oktober van hele fijne optredens van artiesten in alle genres. Zorg dat je erbij bent!
In de boekjes vindt u aanbiedingen op de mooiste sierraden en horloges, prachtige schoenen, de laatste mode en een breed scala aan andere must-haves.

De Drie Dwaze boekjes 2012Het Drie Dwaze Dagen assortiment is dit jaar nog meer gericht op de allerlaatste mode en trends, waardoor de items perfect aansluiten op het najaarsseizoen. Merken als onder meer McGregor, Guess, Tommy Hilfiger, SuperTrash, Diesel en Scotch & Soda gaan voor dwaze prijzen over de toonbank. Nieuw dit jaar zijn de belevenissen die u voor kleine prijsjes kunt scoren. Altijd al in een Ferrari willen rijden of vlieglessen willen hebben? U koopt het tijdens de Drie Dwaze Dagen bij De Bijenkorf!  Selecteer vast uw favoriete items in de boekjes van dit jaar. U bekijkt de boekjes gemakkelijk en overzichtelijk op FoldersenKranten.nl. 

 

De Drie Dwaze Dagen van oktober 2012 zijn zo goed als afgelopen...... MAAR ER IS MEER!

Dames nieuwe collectie 728x90

Zondag 7 oktober 2012 organiseert De Bijenkorf een extra Dwaze dag, namelijk de zogenaamde ''Alles Moet Weg Dag''

Voor alle koopjesjagers van de Drie Dwaze Dagen is deze zondag een waar koopjesparadijs. Op alle resterende DDD-artikelen geldt een EXTRA korting van maar liefst 25%!! Alle koopjesjagers die dus op zoek zijn nog dwazere prijzen kunnen deze extra "Dwaze" dag prachtige A-merken scoren met kortingen die oplopen tot meer dan 50%!! Bekijk de alle resterende DDD-artikelen op de "Alles Moet Weg Dag"-pagina van De Bijenkorf.  

Natuurlijk zijn al deze extra aanbiedingen in de webshop van De Bijenkorf beschikbaar. Mocht u de artikelen toch even in het echt willen zien dan kunt u uiteraard even op bezoek bij een Bijenkorf filiaal bij u in de buurt. De openingstijden van alle Bijenkorf filialen tijdens de "Alles Moet Weg Dag" zijn alsvolgt:

Amstelveen
10:00-19:00
Amsterdam
11:00-20:00
Arnhem
11:00-19:00
Breda
Gesloten
Den Bosch
10:00-19:00
Den Haag
11:00-19:00
Eindhoven
11:00-19:00
Enschede
11:00-18:00
Groningen
11:00-18:00
Maastricht
12:00-18:00
Rotterdam

 

11:00-19:00