Drie Dwaze Dagen 2011

Drie Dwaze Dagen 2011

Als Nederland zich op maakt voor de donker wordende dagen en de wintergarderobe en masse ingekocht moet worden, is er één aanbiedingenfestijn die niet gemist mag worden. Menig shopaholic en tal van koopjesjagers maken zich klaar voor hét shopevenement van het jaar; de Drie Dwaze Dagen (voorheen Drie Dolle Dwaze Dagen) van de Bijenkorf. En gelukkig staan ze weer voor de deur.

400 merken en 3 miljoen aanbiedingen
Ieder jaar is het weer hetzelfde; massa’s mensen verzamelen zich al ’s ochtends vroeg voor de nog gesloten deuren van het beroemde warenhuis. Allemaal met het doel de leukste acties en aanbiedingen mee te pakken. Voor de Drie Dwaze Dagen geldt tenslotte: op = op, dus wees er snel bij. Met ruim 400 merken en zo’n 3 miljoen aanbiedingen zeker de moeite waard! In 2011 zijn de Drie Dwaze Dagen van 29 september tot en met 1 oktober, en ook dit jaar weer met een aantal mooie acties en aanbiedingen. Maak nu alvast je verlanglijstje compleet en bekijk de folders!

Bekijk alvast de vier speciale Drie Dwaze Dagen reclamefolders 2011 op FoldersenKranten.nl

Dwaze rij
Een breed scala van aanbiedingen in merkkleding, sierraden, cosmetica en elektronica passeren de revue tijdens deze drie dagen durende actie. Ruim 10.000 klanten staan al sinds begin september in de Dwaze Rij: de online race op Bijenkorf.nl waarbij bezoekers een virtuele rij vormen om een vroege start te winnen voor de Drie Dwaze Dagen en kans maken op €1000,- shopgeld.

Laat je door de Bijenkorf verwennen
Dit jaar verwent de Bijenkorf ons wederom met een paar prachtige acties, aanbiedingen en meepakkers. Zoals de mooiste kleding en schoenen van merken als Tommy Hilfiger of Claudia Sträter, prachtige tassen van Fred de la Bretonnière of de meest luxe huidverzorging van de mooiste merken.
Scoor ook in 2011 de beste aanbiedingen op de meest prachtige sierraden en horloges, of verwen jezelf met de meest heerlijke verzorgingsproducten. Ook voor in huis haalt u uw hart op met kortingen op meubelen, woonaccessoires en huishoudelijke apparaten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Jura Espressomachine? Van €769,- nu voor €599,-.

Dwazer dan ooit
Naast vele aanbiedingen, natuurlijk ook weer vele leuke acties om het shoppen zo leuk mogelijk te houden. Buiten dat het assortiment Dwazer is dan ooit, wordt ook aan het shopgemak gedacht. Maak je eigen online shoplijst die je mee kunt nemen naar jouw Bijenkorf filiaal of waarmee je gemakkelijk vanachter de computer direct een bestelling kunt plaatsen in de Bijenkorf webshop.Of zorg ervoor dat je werkelijk niets mist en download de Dwaze app. Hiermee blijf je dag en nacht op de hoogte van de laatste koopjes, aanbiedingen en acties!