C&A Vlaggetjesweken 2014 & 2015

Bekijk ook meer informatie over de C&A Vlaggetjesweken van december 2015

informatie C&A VlaggetjeswekenWilt u een bericht ontvangen zodra er meer bekend is over de komende C&A Vlaggetjesweken? 
Laat het ons wetenWe versturen een bericht zodra dit bekend is.

Vlaggetjesweken C&A 2014; mega korting op mode

Iedereen heeft wel eens van de C&A Vlaggtejesweken gehoord. Niet zo verwonderlijk, want de Vlaggetjes- actie is één van de langst lopende winkelacties die we in Nederland kennen. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom de C&A Vlaggetjesweken het zo goed doen. De belangrijkste reden is natuurlijk de korting. Tijdens deze winkelactie lopen de kortingen namelijk op tot wel 75%! En dat terwijl de mode van C&A doorgaans van zichzelf al heel scherp geprijsd is. Tijdens de Vlaggetjesweken vind je kleding voor het hele gezin met ongekende kortingen.

De datum waarop de C&A Vlaggetjesweken van december 2014 is sinds vandaag (07-12) bekend. De C&A Vlaggetjesweken van dit najaar starten op woensdag 10 december vanaf 17:00 uur. Online start de actie al om 07:00 uur 's ochtends. De C&A filialen blijven deze eerste actiedag open tot 22:00 uur en op www.cena.nl kun je zelfs tot 00:00 uur profiteren van kortingen tot 60%! Dit, omdat tijdens de eerste dag van de Vlaggetjesweken 10% extra korting wordt gegeven.  

 


Datum C&A Vlaggetjesweken, wanneer start de actie?

De Vlaggetjesweken worden normaal gesproken twee keer per jaar georganiseerd. Een keer in de winter, en een keer in de zomer. De wintereditie van de Vlaggtjesweken start vaak rond half december en gaan door t/m half januari. De zomereditie begint vaak half juni en eindigt vervolgens rond de helft van de maand juli. De wintereditie van de C&A Vlaggetjesweken van 2014 start op woesndag 10 december. Informatie omtrent deze winkelactie wordt automatisch aangevuld. 
Meer informatie omtrent de C&A Vlaggetjesweken kun je binnenkort ook vinden op www.cena.nl/vlaggetjesweken.
 

In de winkel en online

Steeds vaker wordt de nadruk gelegd op online verkopen. Zo ook door modehuizen als C&A. Tijdens winkelacties als de Vlaggetjesweken zijn online verkopen voor zowel de klant als de winkelier een prima uitkomst. Winkelacties als de C&A Vlaggetjesweek zorgden voorheen namelijk nog voor een drukte van jawelste in de fysieke C&A winkels. Maar tegenwoordig wordt de ergste drukte weggenomen door een toenemend aantal online bestellingen tijdens dit soort winkelacties. Daarbij hoeven klanten ook niet meer voor de kassa in de rij te staan, maar kunnen direct bestellen en afrekenen in een overzichtelijke webshop. Bovendien hoef je bij de meeste webshops niet meer dagen lang te wachten todat je bestelling een keer binnen is gekomen. Bekijk zelf eens de C&A webshop en ontdek hoe handig online shoppen kan zijn.

C&A Vlaggetjesweken juni 2014

De C&A Vlaggetjesweken folder

Vlaggetjesweken folder C&ADe C&A Vlaggetjesweken folder van juni 2014 staat inmiddels online. De Vlaggetjesweken gaan woensdag 11 juni officieel van start. Vanaf 17:00 uur kun je zowel in de fysieke C&A winkels als in de C&A webshop terecht voor super voordelige mode. Alle C&A filialen blijven de eerste dag van deze spectaculaire winkelactie extra lang open (tot 22:00 uur). Dit, omdat tijdens deze eerste dag van de C&A Vlaggetjesweken 10% extra korting op alle gestickerde items wordt gegeven. In de winkels kun je woesdag dus vijf uur lang gebruik maken van deze extra kortingen. In de webshop gaat de extra kortingsactie van de eerste dag zelfs 2 uur langer door (tot 00:00 uur). Ook online kun je dus optimaal gebruik maken van deze editie van de Vlaggetjesweken. In de filialen worden praktisch alle items uit de C&A collectie gestickerd. Deze gestickerde items zijn onderverdeeld in een drietal kortingspercentages, te weten: in 25%, 40% en 50%. Op woensdag 11 juni, de eerste dag van de Vlaggetjesweken, komt hier nog eens 10% extra korting bovenop. De kortingen waarvan je op deze dag kunt profiteren zijn dan maar liefst 35%, 50% en 60%. Op cena.nl wordt de korting naar alle waarschijnlijk aangeduid met labels van verschillende kleuren. Zo kun je ook in de C&A webshop direct zien welke korting voor welk kleding item geldt. Zet de Vlaggetjesweken van C&A dus snel in je agenda, en profiteer vanaf woensdag van waanzinnig hoge kortingen!