C&A Vlaggetjesweken 2013

C&A Vlaggetjesweken; kortingen waar je blij van wordt

Bekijk ook informatie over de C&A Vlaggetjesweken van juni 2014.

Op zoek naar nog meer korting bij C&A? Houd dan ook eens de C&A VIP Night en de C&A Crazy Days in de gaten. Tijdens de Crazy Days worden kortingen van 30% gegeven op de nieuwe collecties. Bovendien geniet je online shop van gratis verzending. 

De Vlaggetjesweken van C&A; een fenomenaal shopspektakel voor prijzen waar je van gaat glimlachen. 25% korting, 50% korting en soms kortingen die oplopen tot maar liefst 75% korting op de toch al voordelig geprijsde mode van C&A! Een kortingsfeest waar je bij moet zijn. Niet alleen in de ruim 134 Nederlandse winkelfilialen van C&A, maar ook in de webshop. Komt dat zien! Op Woensdag 11 december 2013 beginnen de Vlaggetjesweken van C&A met kortingen van 25%, 40% en 50%. 

Vanaf vrijdag 27 december 2013 kun je kortingen tot 75% ontvangen tijde de Vlaggetjesweken van C&A. Deze korting is geldig in alle C&A filialen en in de C&A webshop. De Vlaggetjesweken gaan door t/m 8 januari 2014. 


Kortingen tot maar liefst 75%!

Ieder jaar is het zover; de C&A Vlaggetjesweken. Modeliefhebbend Nederland trekt er massaal op uit om bij dit warenhuis zijn of haar slag te slaan. Van fijne jassen tot goede broeken en van mooie pakken tot feestelijke jurkjes; C&A heeft altijd al voor ieder wat wils en tijdens de Vlaggetjesweken ook nog eens voor ieder budget. Met prijzen die kunnen oplopen tot maar liefst 75% kun je jouw favoriete items gewoon niet in de winkel laten hangen. Wees er wel snel bij, want op = op.


Wanneer?

Je profiteert niet alleen in de ruim 134 winkels van feestelijke kortingen, maar ook in de online webshop sla jij voordelig je slag. Je zoekt, selecteert en bestelt jouw favoriete artikelen gemakkelijk in de online webshop. Bestel je bovendien voor meer dan 25 euro, dan wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden. Zo wordt winkelen wel heel makkelijk én voordelig! De C&A Vlaggetjesweken zijn meestal in de maanden juni en juli. Nieuwsgierig naar wanneer de datum van de volgende Vlaggetjesweken is? De Vlaggetjesweken starten dit jaar op woensdag 11 december 2013 en eindigen op 9 januari 2014. 


Acties en aanbiedingen in de C&A Folder

C&A staat voor mode voor het hele gezin. Met een vrolijke kinderafdeling, een stoere afdeling voor de jeugd en modieuze afdelingen voor dames en heren slaag je bij C&A altijd voor de laatste trends op het gebied van mode en accessoires. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs, die tijdens de vele acties van dit warenhuis alleen nog maar aantrekkelijker worden. Naast de C&A Vlaggetjesweken biedt C&A regelmatig andere acties en publiceert C&A regelmatig fijne aanbiedingen in de C&A folder.
Nieuwsgierig welke acties C&A jou te bieden heeft? Houd dan de folderpagina van C&A goed in de gaten. Hier informeren wij je graag over de laatste acties en aanbiedingen.