Bulk 10-Daagse 2015

Bol.com Bulk 10-Daagse 2015

De Bol.com Bulk 10-Daagse is een inmiddels bekend fenomeen bij iedereen die gek is op koopjes. Tijdens deze tien dagen durende actie gaan namelijk duizenden topartikelen met forse korting tot wel 60% over de toonbank van Bol.com. Met de Bol 10- Daagse bulkt het dus van het voordeel. En omdat Bol.com bekend staat als dé alleswinkel van het internet kan iedereen van deze actie profiteren.

Wanneer zijn de Bulk 10-Daagse(n) in 2015?

Deze mega winkelactie wordt door Neerlands grootste webwinkel zo'n drie keer per jaar georganiseerd. Dit betekent dus ook dat je per jaar verschillende kansen krijgt om de meest uiteenlopende artikelen met mega veel korting aan te schaffen. Er op tijd bij zijn werkt dus (letterlijk) in je voordeel. De exacte datum waarop de tweede Bol.com Bulk 10- Daagse wordt gehouden is op vrijdag 22 mei t/m maandag 1 juni 2015. Daarnaast verschijnt er hoogst waarschijnlijk nog een editie in september.

informatie Bol.com Bulk 10-DaagseEen bericht ontvangen zodra er meer bekend is over de volgende 'Bulk 10-Daagse' actie van Bol.com? 
Laat het ons weten. We verzenden een bericht zodra er meer bekend is over deze tien dagen durende actie.

Bol.com Bulk 10- Daagse 2015

 

 

 

 

 

 

Bulk 10- Daagse folder

Speciaal voor de Bulk 10- Daagse publiceert Bol.com vaak een aparte reclamefolder. In deze Bol.com folder vind je niet alleen fantastische aanbiedingen. Ook staan hierin veel hoogtepunten uit de winkelactie vermeld. Een bekende actie binnen de Bulk 10- Daagse is bijvoorbeeld de '2+1 gartis'- actie waarbij boeken, CD's en DVD's voor een prikkie weg gaan.
Benieuwd naar de aanbiedingen en acties tijdens de meest actuele editie van de Bol.com Bulk- 10 Daagse? Blader dan eens door de folder en ontdek hoeveel je kunt besparen door gebruik te maken van deze online winkelactie.

Commercial Bulk 10- Daagse Bol.com: