BTW actie BCC 2015

BCC met eigen BTW- acties in 2015

Januari is de maand dat veel elektronicaliefhebbers de inkopen doen. De eerste maand van het jaar staat de laatste jaren namelijk bekend als de maand waarin Neerlands grootste elektronicabedrijven helemaal los gaan. Scheer&Foppen beet deze week (19-01-2015 t/m 25-01-2015) de spits af met een eigen 21% BTW- actie op alle laptops, desktops en TV's. Komende week zullen daar een aantal bedrijven bij aansluiten. Waaronder MediaMarkt, BCC en nog een aantal andere kleinere elektronicabedrijven. Voor iedereen die al van plan was een nieuw elektronisch apparaat aan te schaffen is dit de uitgelezen kans. Want een BTW- korting van 21% betekent een effectieve korting van wel 17,36%. En zoals je weet kan dit voor heel veel elektronica een groot prijsverschil betekenen.

Nu praktisch zeker is dat MediaMarkt komende week de BTW- actie zal lanceren en de S&F BTW- actie al in volle gang is, zijn de prijswatchers bij BCC in hoogste staat van paraatheid. Telkens wanneer een concurrerend elektronicabedrijf een dergelijke actie opzet dient BCC hierin namelijk te volgen met de prijzen. Volgens de Laagste Prijs Garantie van BCC worden alle prijzen naar beneden bijgesteld wanneer blijkt dat artikelen bij de concurrent voordeliger geprijsd zijn. Deze garantie is niet alleen van toepassing op de fysieke winkels maar óók op de belangrijke webshops van bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Dixons, Expert, Wehkamp, MediaMarkt en Modern.nl.

Omdat BCC bij iedere concurrerende BTW- actie de prijzen weet aan te passen kun je in feite zeggen dat BCC de BTW- actie zelfs meerdere keren per jaar houdt. Hieronder vind je de actieperioden waarop BCC de prijzen naar die van de BTW- actie zal aanpassen.

BTW- acties

-Maandag 19 t/m zondag 25 januari 2015 (S&F)
-Woensdag 28 januari t/m zondag 1 februari 2015 (MediaMarkt)
-Maandag 26 t/m woensdag 27 januari 2015 (10% korting op Apple bij Dixons)

BTW actie BCC 2015