BTW actie BCC 2014

Ook begin dit jaar doet BCC weer mee in de prijsverlagingen tijdens de nieuwe BTW- acties van de concurrent. Bekijk ook meer informatie omtrent de BCC BTW- actie van 2015

 

BCC gaat mee in de BTW- acties van 2014 & 2015

Elektronicaconcern BCC laat de komende week zien - daar waar het aankomt op prijsverlagingen - dat het bedrijf niet met zich laat sollen. De elektronicawinkel geeft met een eigen BTW- actie aan dat BCC heel goed kan meekomen met acties van concurrenten als de MediaMarkt. Aan het begin van deze week liet MediaMarkt middels een landelijke campagne weten dat de 'BTW- weg ermee'- actie woensdag 29 januari om 18:00 uur van start zal gaan. Het van oorsprong Duitse elektronicaconcern organiseert deze actie al een aantal jaar aan het eind van januari en is erg populair onder eleketronica liefhebbers en koopjesjagers. En dit is niet zo gek, want de BTW- actie is 5 dagen lang het toneel van spectaculaire kortingen en aanbiedingen op elektronica uit allerlei productgroepen.

Bij BCC zijn veel prijzen op woensdag 29 januari vanaf 18:00 uur net zo laag. Elektronicawinkel BCC start dan namelijk een eigen BTW- actie. Mede dankzij de unieke BCC Prijsgarantie betaal je bij BCC altijd de beste prijs. Om die reden heeft BCC gedurende de gehele 'BTW weg ermee'- actie ook alle prijzen aangepast tijdens de eigen 'BCC BTW- actie'. 
 

BTW- actie van BCC

De BTW- actie van BCC begint op woensdag 29 januari vanaf 18:00 uur en gaat door tot en met zondag 2 februari tot 18:00 uur. Net als bij de 'BTW weg ermee'- actie van MediaMarkt gelden de kortingen bij BCC niet alleen in de fysieke winkels maar ook in de BCC webshop. 


Wat betekent de unieke BCC Prijsgarantie?

Bij BCC betaal je eigenlijk nooit te veel. Dit is te danken aan de Prijsgarantie die BCC op praktisch het hele assortiment hanteert. Zo controleert de elektronica speciaalzaak elke dag de prijzen van soortgelijke concurrenten binnen een straal van 20 kilometer van de BCC winkels. Dit is een behoorlijke klus waarvoor enkele tientallen mensen worden ingezet. Maar dankzij deze inspanning weet je vrijwel zeker dat je nooit te veel betaalt bij BCC. En mocht het toch een keer voorkomen dat een item bij een concurrent (zelfs tot twee weken na aankoop) binnen een straal van 20 kilometer toch goedkoper is dan jouw BCC aankoop. Laat het BCC dan weten. De elektronicaketen past de prijs hier direct op aan en het verschil ontvang je terug.
De prijsgarantie gaat ook op voor aanbiedingen uit elektronica reclamefolders of voor aanbiedingen die te zien zijn op TV commercials. De unieke Prijsgarantie is zelfs van toepassing op een groot aantal aanbieders op internet. Een lijst hiervan kun je samen met de voorwaarden van de unieke Prijsgarantie terug vinden op de website van BCC.