Zwarte panters en Dwaze optredens

Al enkele dagen geleden heeft De Bijenkorf bekend gemaakt dat de 30ste editie van de Drie Dwaze Dagen op woensdag 4 oktober van start gaat. Normaal gesproken zijn deze dagen qua acties en aanbiedingen al dwaas, maar tijdens dit 30- jarig jubileum zal De Bijenkorf hier nog eens een schepje bovenop doen.

Vindt de 3 zwarte panters tijdens de Drie Dwaze Dagen

Iedereen die denkt dat ze de Drie Dwaze Dagen nu wel kennen hebben het mis. Ook dit jaar weet De Bijenkorf niet alleen nieuwe koopjesjagers, maar ook de shoppaholics, weer aardig te verrassen met acties en optredens die het drie-daagse kortingsevenement kompleet maken. Omdat De Bijenkorf haar dertigste verjaardag viert beloof de actie een mooi feestje te worden. Tenminste, als je van dikke kortingen houdt.

Dit jaar opent De Bijenkorf haar deuren niet alleen met een aantal spetterende optredens, maar organiseert het warenhuis ook een aantal leuke en voordelige acties. Één daarvan is het Panter actie in De Bijenkorf vestigingen van de drie grotere steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

drie zwarte panters
zoek de drie zwarte panters

Op woensdag 2 oktober, de eerste dag van het evenement, heeft De Bijenkorf 3 zwarte panters in de eerder genoemde filialen verstopt. Vindt je deze zwarte panters, dan win je fantastische prijzen. Zo kun je een Bijenkorf giftcard ter waarde van 500 euro winnen. Daarnaast is het ook mogelijk een compleet outfit ter waarde van 1000 euro te winnen, samen met een kleding/winkeladvies van Supertrash leading lady Olcay Gulsen. Daarbij krijg je ook advies van Neerlands bekende stylist Jetteke van Lexmond. Of wanneer je dit wilt kun je nog de hulp inschakelen van Bodo Breg. En als klap op de vuurpijl kun je 3 minuten lang shoppen (of eerder gezegd kiezen) uit het complete assortiment van de Drie Dwaze Dagen ter waarde van maar liefst € 3333,-!! Voor dit soort prijzen willen we allemaal wel even een zwarte kat opzoeken; )

234x60 DDDOm extra veel kans te maken op het vinden van deze drie zwarte panters kun je een aantal tips/aanwijzingen bij elkaar verzamelen alvorens de Drie Dwaze Dagen op 2 oktober van start gaan. Zo publiceert De Bijenkorf de komende dagen een aantal hints in de online DDD boekjes. Maar meer hints zijn bijvoorbeeld ook te verkrijgen op de Facebook-pagina van het warenhuis. Tot slot kun je een laatste en misschien wel beslissende hint verkrijgen wanneer je zelf naar De Bijenkorf vestigingen Amsterdam, Rotterdam of Den Haag komt. Hier wordt woensdag 2 oktober namelijk ‘s ochtend vroeg (rond 07:30 uur) de laatste hint gegeven voor het vinden van de drie zwarte panters. De eerder genoemde te winnen prijzen worden bepaald aan de hand van de kleur van de halsbanden die de zwarte panters dragen. Voor iedereen die gaat zoeken willen we zeggen…Keep your eyes open!

Optredens tijdens de Drie Dwaze Dagen

Ellen-ten-Damme
Ellen-ten-Damme

Niet alleen koopjes verslaafden kunnen hun hart 2 t/m 4 oktober ophalen. Ook muziekliefhebbers zijn vanaf de eerste woensdag van oktober van harte welkom om te genieten van één van de vele optredens van meest talentvolle artiesten. De grote opening van de dagen zal worden geleid door niemand minder dan Ellen ten Damme. Deze bekende Nederlandse zangeres is samen met de band, Cirque Stiletto, op 4 oktober om 08:00 uur al te bewonderen tijdens haar eerste optreden in De Bijenkorf Amsterdam. Maar iedereen die ver van Amsterdam af wonen, krijgen ook de kans Ellen ten Damme te zien optreden. De volgende dag (donderdag 3 oktober 14:00 uur) zal Ellen namelijk gaan zingen voor bezoekers van De Bijenkorf in Utrecht. En op vrijdag 4 oktober speelt zij zelfs voor twee bewonersgroepen. Namelijk voor die van de bezoekers van De Bijenkorf Den Haag en voor bezoekers van De Bijenkorf te Rotterdam. Deze optredens gaan om 13:00 en om 15:00  van start.

Noemí-Pasquina
Noemí-Pasquina

Maar naast het optreden van Ellen ten Damme heeft De Bijenkorf nog veel meer voor je in petto. Tijdens lunchtijd kun je bijvoorbeeld genieten van een rustgevende tune welke je na een ochtend lang shoppen waarschijnlijk wel even kunt gebruiken. De celiste Noemí Pasquina drie dagen lang te zien tijdens het zogenaamde luchconcert van de Drie Dwaze Dagen. Het optreden van deze cello kunstenares begint ook in de vestiging van Amsterdam, en wel van 12:30 tot 13:00 uur & van 13:30 tot 14:00 uur in het Damcafé van De Bijenkorf. Donderdag speelt zij op dezelfde tijden voor het winkelend publiek in La Ruche van De Bijenkorf in Arnhem. En vrijdag doet Noemí de stad Eindhoven aan. Ook hier bespeelt zij de cello een ware kunstenares op dezelfde tijden als in De Bijenkorf van Amsterdam.

Tot slot zijn er nog veel meer artiesten die de 30ste verjaardag van De Bijenkorf extra bijzonder zullen maken. Zelfs zo veel, dat het bijna onmogelijk is ze stuk voor stuk aan je voor te stellen. Ben je benieuwd naar de artiesten en optredens tijdens de Drie Dwaze Dagen van 2013? Bekijk het volledige optredens- schema van alle artiesten die het shoppen nu nóg dragelijker maken; )