Winterkoopjes

 

Er is geen ontkomen meer aan, de winter is  nu echt aangebroken. Kou, sneeuw en gladheid domineren het weerbericht en zijn een kwelling voor de reizigers onder ons. Gelukkig is het ook de tijd dat veel winkels hun prijzen fors verlagen met winteruitverkoop en kerstkortingen. Hoog tijd dus om eens lekker te gaan shoppen voor winterkleding, je huis winterproof te maken, of het interieur een warme make-over te geven.

Warm de winter in
Gaat u nog op skivakantie of is uw winterjas echt aan vervanging toe? Dan bent u deze week bij de ANWB op het juiste adres. De folder staat vol met winteraanbiedingen met kortingen van 50% op alle winterkleding van Human Nature! Verder alles om uw auto klaar te maken voor de winter, met bijvoorbeeld sneeuwkettingen voor maar 35 euro.


Een fijne kerst
Overal om ons heen worden we eraan herinnerd dat de kerst nabij is. Lichtjes in de straten en vrolijk versierde tuinen. Bent u nog niet zo ver met de voorbereidingen? Niet getreurd, want er zijn nog steeds volop kerstaanbiedingen bij verschillende winkels. Bekijk bijvoorbeeld eens de speciale kerstfolder van Hema, of zoek een mooie kerstboom uit bij Kwantum.

Een knallend nieuwjaar
De eerste winkeliers zijn ook alweer begonnen met de verkoop van vuurwerk. Voor een knallend uiteinde kunt u nu uw favoriete assortiment knal-en siervuurwerk samenstellen met de folders van Intratuin en Halfords.