Voor ieder wat wils

folder Praxis Komende week kunnen alle doe-het-zelvers weer hun hart ophalen. Praxis komt met een supergrote uitverkoop: Praxis Pallet Plunderen. Ruim 1 miljoen producten zijn sterk in prijs verlaagd. De kortingen lopen op tot wel 75% op bijvoorbeeld laminaat, verlichting en behang. Zo kun je het nieuwe jaar wel heel voordelig beginnen. Bekijk nu de Praxis folder voor de actuele aanbiedingen!

 

 

folder ActiesportOok voor de sportievelingen onder ons kan het jaar nu al niet meer stuk. Kom nu naar Aktiesport en profiteer van de totale leegverkoop! Met kortingen tot 70% heb je nog nooit zo voordelig jouw ideale sportoutfit bij elkaar geshopt. Ook al wordt er nu vanwege de winterstop nog niet gevoetbald, Aktiesport heeft kortingen op heel veel voetbalartikelen. Dus zijn de noppen van jouw kicksen versleten of is het hoog tijd voor nieuwe scheenbeschermers? Sla dan nu je slag bij Aktiesport. Bij sommige producten krijg je zelfs een gratis bal t.w.v. 19,99 gratis en voor niets mee naar huis! Let op, deze acties zijn nog maar één week geldig, dus wees er op tijd bij.


folder WoonsquareHeb je twee linkerhanden en houd je niet zo van sport, en past shoppen meer in jouw straatje? Werp dan eens een blik in de folder van woonsquare. Van 7 t/m 12 januari zijn er weer de inruildagen van Woonsquare. Heb je nog een oud bankstel of een ander versleten meubelstuk? Deze zijn nu geld waard! En u hoeft uw oude bank niet eens mee te nemen. Een foto is voldoende voor het krijgen van de hoogst mogelijke inruilkorting! Deze kan wel oplopen tot duizenden euro’s. Bekijk de Woonfolder voor de actievoorwaarden

.