Veilig op vakantie met ANWB

folder ANWBHeel Nederland kan haast niet meer wachten tot het zover is. Voor het noorden van het land begint over een maand de zomervakantie. Midden-en zuid Nederland moeten er helaas nog een paar weken langer op wachten, maar dan kunnen ook zij de koffers pakken en met de auto langs de route de soleil afdalen naar het zuiden van Europa. En dan maar hopen dat de auto die paar weken zonder kleerscheuren overleefd, want niemand zit er op te wachten om in de middle of nowhere ergens in Frankrijk met pech langs de weg te staan. Gelukkig is er altijd nog de ANWB. Naast de hulp bij pech-gevallen kun je na een bezoekje aan de ANWB winkel veilig de weg op. In de actuele folder vind je alles wat je nodig hebt om de auto helemaal vakantieklaar te maken.


In de folder van de ANWB vind je handige tips over wat mee te nemen op vakantie. In de meeste populaire vakantielanden zijn een aantal attributen verplicht waar je misschien niet meteen aan denkt, zoals een brandblusser of een milieuvignet. Alles is te koop in de ANWB-winkel, dus zorg dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan!
Ook vind je in de folder hoe je gegarandeerd hulp krijgt bij pech in het buitenland, met de wegenwacht Europa Service. Voor slechts 30 euro extra krijg je pechhulp ter plaatse en bij langdurige pech ook nog eens tot 30 dagen vervangend vervoer! Geen redenen meer dus om onvoorbereid de weg op te gaan! Bekijk de folder voor meer informatie.