Valentijn aanbiedingen ICI Paris XL

Wanneer je op een lekker ruikend Valentijnscadeau uit bent met een behoorlijke korting dan is ICI Paris XL de komende twee weken jouw winkel. Verschillende aanbiedingen op heerlijke parfums.

De Valentijnsfolder van ICI Paris XL

Valentijnfolder ICI Paris XL
Valentijnsfolder ICI Paris XL

Wie van lekkere luchtjes houdt kan komende weken goed terecht bij de ICI Paris XL parfumerie. Niet alleen lekkere luchtjes gaan hier met korting weg. Ook staan er verschillende andere leuke presentjes met korting in de nieuwe Valentijnsfolder van ICI Paris XL. Maar laten we eens beginnen met een tweetal luchtjes die bijna met 60% korting speciaal voor Valentijnsdag worden aangeboden. De 100 ml Eau de Toilette ‘Sun Delight‘ van Jill Sander kost normaal € 48,83 maar speciaal voor Valentijnsdag nog maar € 19,99. Maar ook de damesgeur ‘Cacharel’ in de 50 ml fles van Noa is de komende twee weken dik in de aanbieding bij ICI Paris XL. Betaal niet meer zestig euro, maar nu nog maar € 26,- voor deze heerlijke frisse damesgeur. Een slordige 58% korting dus.
Ook de heren geuren zijn bij ICI Paris XL in de aanbieding te vinden. En zeker niet de minste. Zo is de 100 ml Eau de Toilette ‘Invictus’ van Paco Rabanne van € 80,65 met bijna 20 euro afgeprijsd naar € 64,52. Of de exclusieve mannengeur van Hugo Boss ‘Boss Bottled’. De 200 milliliter fles Eau de Toilette van dit populaire mannen fashion label is tijdelijk ook behoorlijk afgeprijsd. Waar je normaal gesproken nog € 115,60 voor een fles van deze overheerlijke mannengeur betaalt. Daar betaal je nu bij ICI Paris XL vlak voor Valentijnsdag nog maar € 92,48 voor deze 200 ml fles Hugo Boss.
Naast de lekker ruikende Valentijn deals als deze heeft ICI Paris XL ook nog een aantal kortingsacties geldig tot en met de dag des liefdes zelf. Zo geeft de parfumerie 20% korting op alle geuren vanaf 75 ml. En 30% korting op alle bad- en bodyproducten van verschillende geurlijnen. Deze korting geldt op de adviesprijzen en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of op de merken: Narciso Rodriquez, Tom Ford, Viktor & Rolf en Vivabox. Ga voor meer Valentijn aanbiedingen naar de online folder van ICI Paris XL of neem een kijkje op de ICI Paris XL website.