Afbeeldingen

X-Mas offers bij See Buy Fly


Vanaf heden is de nieuwe See Buy Fly folder weer uit. De november & december 2011 editie is volledig gericht op knusse dagen in de donkere maanden. Mocht u nog op het vliegtuig stappen, dan is de See Buy Fly reclamefolder zeker iets om eerst even door te bladeren.

Meer dan 100 aanbiedingen

Elke 2 maanden brengen de winkels achter de douane een speciale folder uit. Al een ruime tijd is deze folder vol aanbiedingen en acties ook online te bekijken. Zojuist is de nieuwe folder uitgekomen die vol staat met leuke cadeautjes, souvenirs en lekkernijen. De folder van de maand november en december staat in het teken van Kerst. In het 36 pagina’s tellende boekje staan meer dan 100 aanbiedingen waar u mooi van kunt profiteren voordat u het vliegtuig instapt.

 

Lekkernijen tijdens Kerst

Een geslaagde Kerst kan natuurlijk niet zonder het tegoed doen aan gezelligheid en heerlijkheden voor aan tafel. Gelukkig heeft See Buy Fly hier verschillende uitkomsten op. Zo vinden wij op de tweede pagina een tweetal heerlijke rode wijntjes. Deze flessen Château Cassin La Case uit de Bordeaux zijn normaliter € 12,- per stuk. Op Schiphol kunt u deze flessen tijdens de komende maanden meenemen voor maar liefst € 19,- per paar. Een bladzijde verder komen we verschillende smaken Baileys tegen. Deze 1 liter flessen kosten normaal gesproken € 20,50 per stuk, maar gaan nu voor slechts € 28,- met z’n tweeën over de toonbank. Bij likeur hoort uiteraard chocola. Dat komt goed uit. In deze folder staan namelijk verschillende afgeprijsde items. Eén daarvan is de Toblerone actie. Koop twee 400 grams repen en ontvang drie stuks. Te kiezen uit de smaken Gold, White, Dark of Fuit & Nut.

 

Cadeautjes voor de thuisblijvers

Na voldaan te zijn van uw reis, is het wel eens leuk om een souvenirs(tje) mee te nemen voor uw vriend(in) of één van uw andere dierbare. In de huidige See Buy Fly folder zien we verschillende manieren om deze thuisblijvers te verassen. Voldoende geurtjes voor zowel de dames als de heren en ook leuke gadgets of boeken. De aanbiedingen die ons echter het meest opvallen zijn toch wel de sieraden aan de achterkant van het winterse boekje. Verschillende parel-kettingen en armbanden van Ti Sento worden tegen erg schappelijke prijzen aangeboden. Zo is de 42 cm lange ketting afgeprijsd van € 219,90, naar € 129,90, bijna € 100,- verschil dus. Of wat dacht u van de dubbele armband van Ti Sento. Normaal € 89,90, maar de komende twee maanden slechts € 49,90.
De rest van de folder is ook zeker de moeite waard om even in te zien. Dus mocht u nog een uitstapje naar het buitenland maken, neem dan eerst even een kijkje in de online See Buy Fly folder en ontdek uw voordeel bij de aanschaf van meer dan 100 aanbiedingen.

See Buy Fly folder
See Buy Fly reclamefolder


MediaMarkt viert feest


Het warenhuis der warenhuizen in consumentenelektronica viert feest. MediaMarkt bestaat in Nederland 12 jaar. Sinds de opening van de eerste Nedelandse MediaMarkt in 1999 is er inmiddels veel veranderd. Inmiddels zijn er maar liefst 28 verschillende filialen, zodat er altijd wel een voordeeltje op elektronicagebied bij u in de buurt te vinden is.

12 jaar aanbiedingen

Dat MediaMarkt de meest complete elektronicawinkel in Nederland is hoeven we u niet meer te vertellen. Ook hoeven we u niet meer te vertellen waar u één van de 28 vestigingen allemaal kunt vinden. Wat misschien wel interessant is om te vertellen, is dat de Nederlandse holding inmiddels 12 jaar bestaat? Waarom is dit interessant voor u? Omdat dit natuurlijk wordt gevierd met feestelijke aanbiedingen op het gebied van beeld & geluid, computers, games, foto, video, witgoed, telecom & navigatie, huishouden, wellness en beauty. In één van de velen verschillende reclamefolders vindt iedereen wel een aanbieding die bij hem/haar past.

 

Verschillende aanbiedingen per MediaMarkt

Omdat MediaMarkt een decentraal geleid bedrijf is, betekent dit nog meer verschillende aanbiedingen dan bij andere elektronica ketens. Dit komt voornamelijk door de eigen verantwoordelijkheid van elke aparte MediaMarkt vestiging. De prijzen worden slechts door de holding geraamd. De vestigingsdirecteur is hier verantwoordelijk voor de eindprijs, waardoor de prijzen per filiaal dus ook kunnen verschillen. Dit is één van de redenen waarom de elektronicaketen per vestiging een aparte reclamefolder heeft. Meerdere folders met nog meer verschillende aanbiedingen. Op FoldersenKranten.nl zetten we al deze folders voor u op een rij, zodat u in één oogopslag kunt zien welke folders van elkaar verschillen. Bekijk ook deze week weer fantastische koopjes op het gebied van elektronica in één van de digitale folders van MediaMarkt of bij de categorie ‘Opruiming‘ op de MediaMarkt.nl.


Gratis Bioscoopkaartje bij Kruidvat


Dinsdag 1 november 2011 is de nieuwe folder van Kruidvat geldig. Omdat deze reclamefolder al enige dagen online staat hebben wij mooi even de tijd gehad om de mooiste acties voor u op een rij te zetten, zodat u vanaf dinsdag gelijk uw slag kunt slaan bij één van de grootste drogisten ketens van ons land.

Gratis Bioscoopkaartje

Bij de aankoop van slechts 2 actieproducten bij de Kruidvat drogist krijgt u komende week (44) een gratis bioscoopkaartje ter waarde van € 9,-. In de reclamefolder van week 44 staan de actieproducten op pagina 2 weergegeven. Het bioscoopkaartje is geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en is in te leveren bij alle bioscopen en filmtheaters welke zijn aangesloten bij de Vereniging van Bioscoopexploitanten. Wanneer u twee actieproducten bij Kruidvat aanschaft ontvangt u een voucher, welke u ingevuld en samen met de kassabon in een gefrankeerde envelop voor 19 november dient op te sturen naar:

Gratis Bioscoopkaartje

 

Bioscoopactie
Postbus 40006 
6203 AH  MAASTRICHT
Binnen 3 weken krijgt u een bioscoopkaartje thuis gestuurd. Deze is geldig t/m 19 december 2012. U kunt alle voorwaarden nazien op de Kruidvat-Bioscooppagina.

25% korting op foto-afdrukken

Naast de geweldige bioscoopactie geeft Kruidvat vanaf komende week ook fikse kortingen op het afdrukken van foto’s, fotoboeken en wanddecoraties. Zo kunt u uw foto’s met het formaat 10×15 cm al af laten drukken voor geen 9, maar 7 ct per stuk! Bij de fotoboeken stunt de drogist zelfs met kortingen tot 30%. Dus mochten uw foto’s van de zomer nog niet zijn afgedrukt, dan is dit een mooie gelegenheid om dit alsnog te doen. Ga voor meer informatie naar de Kruidvat fotoservice en beleef het gemak van online foto’s laten ontwikkelen.