Speciale folderaanbiedingen


Ook in week 10 zijn er weer verschillende folderaanbiedingen die volgens het team van FoldersenKranten.nl de aandacht verdienen.

Bijna dagelijks publiceren wij een noemenswaardig artikel dat verband houdt met één van de reclamefolders uit onze database. Vandaag is het weer tijd om een aantal speciale folders voor u uit te lichten. Folders met heel speciale aanbiedingen of acties, en bijvoorbeeld folders die niet wekelijks worden uitgebracht en dus iets meer bijzonder zijn.

De nieuwe brochure van Baby Walz

Baby Walz reclamefolder
Baby Walz online folder

Eén van de winkelbedrijven die niet wekelijks een nieuwe reclamefolder uitbrengt is Baby Walz. Maar als de megawinkel, gespecialiseerd in baby- en kinderartikelen, een folder publiceert dan doet zij het goed. Na een tijd geen folder te hebben uitgebracht verscheen deze week namelijk de nieuwe 52 pagina’s tellende folderbrochure van Baby Walz. De Baby Walz folder bevat dit keer voornamelijk koopjes op kleertjes voor uw kleine dreumes. Van regenoverall tot antislip sokken. Je kan het zo gek niet bedenken of Baby Walz heeft het in huis. En uit de folderbrochure blijkt dat deze baby producten helemaal niet duur hoeven te zijn.
De Baby Walz folder is ook een aanrader voor vrouwen in verwachting. Verschillend ondergoed dat de zwangerschap even iets prettiger maakt wordt gepresenteerd op de eerste paar bladzijden van de brochure. Veder staat de folderbrochure vol met handige accessoires en andere babyitems die u helpen de eerste jaartjes van de kleine extra leuk en vooral praktisch te laten zijn. Neem alvast een kijkje in de online folder van Baby Walz en bekijk het gigantische aanbod aan afgeprijsde babyartikelen. Daarnaast hebben wij op de productpagina tevens de webaanbiedingen van de baby- en peuterspeciaalzaak voor u geselecteerd. U vindt hier aanbiedingen die superlaag geprijsd zijn, maar slechts voor deze prijzen over de toonbank gaan wanneer u online besteld.

Gratis kleding verzenden bij C&A

C&A hoge kortingen
C&A hoge kortingen

Het modehuis C&A mag dan wel niet vaak met een online reclamefolder op de proppen komen. De kledingwinkels zijn lopen anders wel voorop als het gaat om koopjes en leuke acties op het gebied van kleding en mode. Naast de bekende ontwerpen van Frans Molenaar heeft C&A nog veel meer trendy kleding die u helpen stijlvol gekleed te gaan. Zeker nu het voorjaar weer voor de deur staat. Maar bij nieuwe fashion horen natuurlijk nieuwe acties. Vanaf maandag 12 maart begint wel een heel bijzondere actie bij C&A. Het modehuis rekent vanaf maandag 12 tot en met zaterdag 31 maart geen verzendkosten op de online bestellingen! Op de nogal laag geprijsde kleding is dit natuurlijk een geweldige manier om nog meer te besparen op de voorjaarinkopen. Op de C&A folderpagina van FoldersenKranten.nl hebben wij voor u alvast alle kledingstijlen voor het voorjaar van 2012 van C&A op een rijtje gezet. Vanuit hier kunt u de nieuwe mode van C&A bekijken en direct vanaf de website bestellen. Daarnaast hebben wij een aparte kortingsbutton aangemaakt. U vindt deze tevens op onze productpagina van C&A. Bij het aanklikken van deze button krijgt u alle C&A mode met extra hoge kortingen te zien die worden aangeboden bij postorder Wehkamp. Kortom, met de hup van C&A hoeft u nooit meer de veel betalen voor de meest nieuwste voorjaarsmode.