Sinterklaaskortingen

 

Het is bijna Sinterklaaszover… Nog vijf dagen en dan is het weer 5 december! Voor veel mensen slaat de cadeaustress in alle hevigheid toe. Gelukkig zijn er genoeg leuke folders boordevol inspiratie! Verschillende winkels pakken zo vlak voor Sinterklaas nog even flink uit met spectaculaire kortingen. Dus voor iedereen die nog niet alles in huis heeft om er een geslaagde pakjesavond van te maken hebben wij een aantal interessante folders voor je op een rijtje gezet.

 

Voor ieder wat wils
Voor de kleine Sinterklaasvriendjes is er een overvloed aan aanbiedingen van het mooiste speelgoed. Natuurlijk zijn er de folders van bekende namen als Bart Smit en ToysXL, maar ook verschillende andere winkels hebben een speciale speelgoedfolder uitgebracht! Bekijk bijvoorbeeld eens de Toys-folder van V&D of de Sinterklaasfolder van de Hema. Zo wordt pakjesavond een avond om nooit te vergeten.


Ook voor volwassenen is er een ruim aanbod aan leuke cadeaus. Zo heeft de Bijenkorf voor de gelegenheid zowel een Sinterklaas-magazine als een Gifts-magazine! Ben je op zoek naar een literair hoogstandje of toch liever een mooie roman? De mooiste boeken kun je vinden bij o.a. de Ako en Bruna, maar ook de elektronicawinkels stunten flink met de prijzen!

Zoals gezegd, inspiratie genoeg voor leuke sinterklaascadeaus! Voeg hier nog een beetje gezelligheid aan toe en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke pakjesavond!