Shoeby Fashion Week 2012


Fashion week folder
Fashion week folder

Hoewel de temperatuur nog even op zich laat wachten is het toch echt bijna zover; de lente. Met een nieuw seizoen staat ook een nieuw modeseizoen voor de deur. Het moment dus om de allerlaatste trends op modegebied te ontdekken. Shoeby pakt uit met de Shoeby Fashion Week. Leontine Borsato neemt u mee op ontdekkingsreis door modeland en laat u kennis maken met de nieuwste modetrends. Bekijk de Shoeby Fashion Week folder online op foldersenkranten.nl en ontdek uw stijl voor het komende seizoen.

Draagbaar en betaalbaar

De designers van Shoeby hebben duidelijk niet stil gezeten. Een prachtige collectie prijkte op de catwalks tijdens de show van Shoeby. Zowel voor dames als heren zijn er opvallende trends die niet alleen draagbaar zijn, maar ook heel betaalbaar. Mooie stoffen, prints, kleur en spannende combinaties maken van komend seizoen een heerlijke tijd voor de shopping queens onder ons. Fijn bijkomend voordeel; bij Shoeby scoort u de must-haves voor komend seizoen voor een fijne Shoeby prijs. Shoppen maar dus!

Opvallende mode voor de vrouw

Menig shopaholic-hart gaat sneller kloppen bij het zien van de nieuwe folder van Shoeby. Prachtige kleuren, spannende print en verrassende combinaties passeren de revue. Thema’s als Grafisch Design, Colour Clash en All Over Prints staan centraal dit seizoen. Mode waarin de vrouw van vandaag mag opvallen en echt zichzelf mag zijn. Bekijk snel de folder en ontdek uw stijl voor de komende maanden.

Zomers stijlvol en casual voor de man

Ook de modebewuste mannen onder ons kunnen komend seizoen hun hart ophalen bij Shoeby. Ook voor hen spotte Shoeby een aantal fijne trends om er ook komend seizoen op en top bij te lopen. Lichte zomerse stoffen, blauwtinten, dressy shirts en preppy casual kleding is het helemaal komend seizoen. Combineer nette shirts met een witte chino of stoere jeans en ook shorts kunnen weer helemaal komend seizoen.

Over Shoeby

Met bijna 250 vestigingen door heel het land is Shoeby vaak ook bij u in de buurt te vinden. Het eigentijdse modehuis verkoopt zowel heren- en dameskleding als kinderkleding. Voor een goede prijs bent u verzekerd van alle trendy en up-to-date fashion die u maar kunt wensen. Bekijk nu de laatste Shoeby folder gemakkelijk online vanuit huis op www.foldersenkranten.nl en geniet van alle mode die Shoeby u te bieden heeft.