See Buy Fly special offers

folder See Buy FlyDeze lente worden vele weerrecords verbroken. Zo hadden we in april al de koudste Pasen sinds 1964 en de lente tot nu toe is de koudste in 37 jaar. Daarbij valt er ook maar half zo weinig regen dan gewoonlijk. Droog en koud dus. Mocht u echt niet kunnen wachten op het zomerse weer, dan kun je natuurlijk altijd een ticket boeken naar een zonnig oord. Profiteer dan meteen van de lage prijzen bij de Schiphol World Avenue met de See Buy Fly winkels.

De See Buy Fly winkels op Schiphol bieden producten aan voor een zeer voordelige prijs. Met een geldige instapkaart kun je shoppen in een breed scala aan See Buy Fly winkels. Alles wat je aanschaft achter de paspoorcontrole mag gewoon met u mee het vliegtuig in, inclusief vloeistoffen als parfum en dranken.


In de folder met Special Offers van See Buy Fly staan meer dan 100 populaire aanbiedingen voor mooie prijzen. Zo is er een uitgebreid assortiment aan parfum, sterke drank, tassen, tijdschriften, lekkernijen, sieraden, souvenirs en nog veel meer. Veel producten hebben bovendien het label met ‘lowest price guarantee’. Deze producten zijn gegarandeerd nergens in Nederland goedkoper te krijgen, en mocht dat toch het geval zijn, dan betaalt de winkel het verschil in prijs terug.