Schoenen zesdaagse 2012


Iedereen die gek is op schoenen kunnen deze week hun lol op. De schoenen 6-daagse is weer begonnen!

Vorig jaar werd het zes dagen durende spektakel ook al gehouden en bleek een enorm succes te zijn. Niet zo verwonderlijk, want tijdens de Schoenen Zesdaagse gaan veel verschillende merken en zelfs nog meer verschillende modellen tegen spotprijzen de deur uit. Zes dagen lang voordeel. Heerlijk voor schoenen aanbidders. De participerende schoenenzaken zijn Manfield, Dolcis, Invito, Intreza, Scapino en Pro-Shoes.

Elke dag een andere actie

Schoenen 6-daagse folder
Schoenen 6-daagse folders

Vandaag (maandag 23 april 2012) hebben de deelnemende winkelbedrijven het startschot van de Schoenen Zesdaagse gegeven. Deze dag stond voor 15 % korting op het gehele assortiment. Zowel de dames als de herencollectie werd op de webshop in en de schoenenwinkels zelf afgeprijsd met vijftien procent.
Dinsdag 24 april geldt dezelfde actie maar dan alleen op de A-merken. Schoenenmerken als Black Label, Van Lier, Clarks en Hush Puppies worden gedurende de hele dag aangeboeden met flinke kortingen. Woensdag 25 april ontvangt u bij de winkels Dolcis, Scapino en Intreza 50% kotring op uw tweede paar kinderschoenen. Op deze actie geldt de korting op het goedkoopste paar schoenen. Donderdag 26 april is er wederom een kortingsactie van 15 %. Dit keer op alle schoenen uit de herecollectie. Maar ook de dames krijgen de kans om goedkoop hun muiltjes te scoren. Vrijdag 27 april gaan alle damesschoenen nogmaals met 15 % korting de deur uit. Op zaterdag 28 april en zondag 29 april maken de schoenenzaken het wel heel bont. Bij aankoop van twee paar schoenen krijgt u een tweede paar met 50% korting! De korting geldt wel op het goedkoopste paar, maar alle combinaties zijn mogelijk. Er zijn maar weinig kansen in het jaar dat u op zo’n goedkope manier aan uw schoenen komt, dus zorg dat u tijdig bij één van de zes schoenenzaken bent. Ook als u geen tijd heeft om bij de schoenenwinkels langs te gaan is dit geen probleem. De Schoenen Zesdaagse is ook online geldig. Tijdens de actie geniet u zelf van gratis bezorging!