Scheer & Foppen Stapelgekke dagen


Voorgaande week was het een hectische week op folder gebied. De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf, de Schoenen6daagse en ‘t Prijzencircus van V&D hebben veel mensen gelukkig gemaakt met prachtige producten voor nog mooiere prijzen. Echter, deze week starten verschillende winkelbedrijven weer nieuwe acties waarvan u weer groot voordeel van kunt verwachten.

Vanaf vandaag start elektronica gigant ‘Scheer & Foppen’ met de zogenaamde ‘Stapel Gekke Dagen’. Deze twee weken durende actie staat garant voor waanzinnige aanbiedingen op elektronica gebied. High-Tech snufjes, Audio- en Video-apparatuur en witgoed worden de komende dagen bij deze elektronicawinkel tegen dumpprijzen van de hand gedaan. En daar kunt u de vruchten van plukken!

Wij hebben zojuist de digitale folder van de Stapel Gekke Dagen even doorgenomen en de meest spectaculaire aanbiedingen voor u op een rijtje gezet. Als eerst valt ons oog op een Full HD LED TV van Toshiba. Op dit 82 cm bakbeest krijgt u de komende twee weken een voordeel van maar liefst € 145,-. En bakbeesten nemen tegenwoordig bijna geen enkele ruimte meer in beslag. Zo is dit model slechts 4,5 cm diep. Nu praktisch alle mooie zomerdagen voorbij zijn wordt het weer een behoorlijke klus om de was droog te krijgen. Waarom maakt u het uzelf niet gemakkelijk met een energiezuinige condensdroger? In deze Scheer & Foppen folder zien wij een wasdroger van het merk Bosch. Dit absolute A-merk gaat tijdens de Stapel Gekke Dagen met € 133,- voordeel over de toonbank. Normaal € 479,95, maar de komende twee weken maar liefst € 346,-. Tot slot viel ons oog op een 3D Blue Ray Homecinema System van LG. Dit apparaat geeft een monsterlijk totaal vermogen van 1100W. Met dit systeem hoeft u werkelijk nooit meer naar de bioscoop. En het mooiste van alles is dat u dit compatible 3D apparaat t/m 15 oktober met € 185,- korting kunt aanschaffen. U betaald dan slechts € 315,-!
Bekijk tevens de rest van de aanbiedingen in Stapel Gekke Dagen-folder online en beleef het gemak door te bestellen via de webshop van Scheer & Foppen.