Oranje aanbiedingen


Nog iets minder dan een maand te gaan, en de winkels staan nu al vol Oranje acties. De Nederlandse voetbal wedstrijden worden steeds groter gevierd. Supporters zorgen brengen de ‘oranje-spirit’ steeds meer naar buiten. Samen met het Nederlandse succes tijdens het afgelopen Wereld Kampioenschap voetbal leeft onze kleur weer tijdens dit soort nationale sport gelegenheden. Voor ons reden genoeg om deze samenhorigheid te stimuleren.


Blokker en het EK

Stadion schaal
Stadion schaal

Blokker scoort vaak hoog aan de originaliteitsladder als het om acties en aanbiedingen gaat. Zo ook weet het huishoud concern ons weer aardig te verrassen met een serie originele oranje artikelen voor tijdens het EK voetbal van 2012. Wanneer u graag gebruik maakt van een speelschema waarop u zelf alle wedstrijden en uitslagen op bij kunt houden, dan heeft Blokker een aardig nieuwtje. Vanaf heden kun je bij de alles-winkel namelijk een EK poster laten afdrukken. Bij deze bestelling krijg je gratis een wedstrijdschema ter waarde van € 4,99. Daarnaast heeft Blokker ook een aantal originele oranje artikelen waardoor de sfeer tijdens de wedstrijd er eenvoudig in komt. Zo zijn er verschillende echte Hollandse tuinkabouters. Stuk voor stuk voorzien van een oranje voetbal outfit. Mochten de versieringen in huis niet voldoende zijn. Deze voetbal kabouters doen het ook prima in de voor- of achtertuin. Voor maar € 5,99 heeft al één exemplaar. In de rust of tijdens de wedstrijd zelf wordt vaak de spanning weg gegeten. Blokker heeft ook aan deze stress eters gedacht. Voortaan kunt u de borrelhapjes en nootjes gewoon kwijt op de grasmat en op de tribune daar omheen. Voor slechts € 4,99 heeft u een hapjesschaal in de vorm van een voetbalstadion. Bijt dus tijdens het EK 2012  zelf de ‘spits’ af met deze culinaire eyecatcher van Blokker.

Leeuwen shirt
Leeuwen shirt

Tot slot nog een item dat we allemaal al enigszins kennen. Het T-shirt met de brullende leeuw. Bijna iedereen kent dit T-shirt dat is voorzien van een groot leeuwenhoofd. Wanneer je een deel van de voorkant van dit leeuwen-shirt omhoog trekt verschijnt een wijd gespreide leeuwen bek. Echter, Blokker laat dit jaar zien dat het ook anders kan. Dit jaar met de flap aan de achterkant. En trek je de flap omhoog, dan zie je geen brullende leeuw, maar iets heel anders…. Bekijk voor het EK 2012 aanvangt nog meer oranje artikelen in de Blokker folders online.