Ook Aldi foldert digitaal!

Aldi reclamefolder
Aldi reclamefolder

Nu steeds meer winkels en bedrijven een digitale folder online publiceren, kan ook supermarktketen Aldi niet achterblijven. Wekelijks publiceert de supermarkt een folder waarin Aldi u informeert over het (tijdelijke) assortiment en de meest aantrekkelijke  aanbiedingen van die week, die u echt niet mág missen. Vanaf nu is het mogelijk de aantrekkelijke folder van deze boodschappen discounter digitaal uit te pluizen via FoldersenKranten.nl.

Boordevol groot voordeel

Deze eerste digitale Aldi folder staat boordevol fijne kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen, zoals we van Aldi gewend zijn. Grote artikelen, voor kleine prijsjes. Zo prijkt op de voorkant van de folder een 3D LED-TV met internet van MT Logic, inclusief vier 3D brillen, bij Aldi voor maar €699.00. En wat dacht u van een tafelcirkelzaag van TOP Craft? Een vermogen van 1500 watt, in hoogte verstelbaar met onder meer een verstek- en langsgeleider, bij Aldi voor maar €159.00. Zo wordt klussen wel heel voordelig en fijn!

Aldi maakt er een sport van!

Onder het motto ‘Aldi maakt er een sport van’ publiceert Aldi deze week tal van Engelse aanbiedingen, volledig ingespeeld op de Olympische Spelen die binnenkort zullen aanvangen in Londen. Geniet bijvoorbeeld van zelf gemaakte scones, English toast, originele Engelse muntsaus of echte Brown sauce, heerlijk bij patat en vlees, stuk voor stuk voor een voordelige Aldi prijs.


Nog veel meer voordeel

En Aldi biedt nog veel meer voordeel in de folder van deze week. Geniet bijvoorbeeld van verfrissende ijsthee, nu voor maar 55 cent, een zak krentenbollen voor 99 cent en een anderhalve literfles cola of cola light voor slecht 55 cent!

En dat is nog lang niet alles! In de folder van deze week vindt u onder meer een integraalhelm voor €29.99, badstof inlegzooltjes (€1.59), keuze uit cd’s en DVD’s, een dartboard en een dopsleutelset. Wilt u weten wat Aldi deze week nog meer te bieden heeft? Bekijk dan snel de Aldi folder op FoldersenKranten.nl en profiteer!