Nu of Nooit Kwantum

Nu of Nooit bij Kwantum

Wanneer je de inrichting van je woning voordelig in een nieuw jasje wilt steken, dan is het nu of nooit. Zo luidt ook de nieuwe gelijknamige actie van de Kwantum woonwinkels. Want van maandag 13 t/m zondag 26 juli kun je bij Kwantum mega veel woonaccessoires voor een prikkie in huis halen. Met andere woorden: ‘Nu of Nooit‘.

Nu of Nooit actie

Een nieuw behangetje doet wonderen

Velen van ons hebben met de komst van het voorjaar al de nodige energie gestoken in de decoratie van het huis. Een grondige voorjaarsschoonmaak gevolgd door het toevoegen van de nodige nieuwe woonaccessoires zorgen voor sfeervolle start van een prachtige zomer.
Maar wat nu als je zover nog niet bent gekomen? De zomer is immers in volle gang, en de eerste mooie zomeravonden van 2015 behoren al weer tot het verleden. Geen probleem, integendeel! Voor diegene die nog niet de kans hebben gehad om iets aan het huis te doen heeft woonwinkel Kwantum goed nieuws. Extra lage prijzen tijdens de Nu of Nooit actie.

Één manier om je inrichting rigoureus te veranderen en tegelijkertijd ook te profiteren van deze actie, is om gebruik te maken van de 50% kortingsregeling tijdens de Nu of Nooit-actie van Kwantum. Door deze korting zijn de goedkoopste rollen behang geen € 8,- meer, maar nog slechts € 4,-. Deze prijsverlaging geldt overigens alleen voor de behangcollectie in de fysieke winkels van Kwantum. Voor een compleet overzicht van het afgeprijsde behang uit de Kwantum webshop ga je naar www.kwantum.nl/behang-en-verf/behang.

Kwantum ruimt op

Kortingen zoals op het behang heeft de woonwinkel gebundeld in een speciale Nu of Nooit actiefolder. In deze 8 pagina’s tellende reclamefolder staan ook verschillende woonaccessoires die extra voordelig worden verkocht vanwege de zomeropruiming van Kwantum. Dit aanbod varieert van diverse canvass prints tot 1400 Watt cycloonstofzuigers. Een selectie van de meest opvallende items in opruiming vind je hieronder.

Opruiming Kwantum

Voor de online shoppers heeft de woonwinkel ook een aantal mooie aanbiedingen in petto. Één daarvan is de ‘online only’ aanbieding op de Kent Loungeset. Dit comfortabele tuinmeubel bestaat uit 1 2-zitsbank, 2 fauteuils en 1 salontafel. Voorheen nog € 365,-. Maar tijdens de Nu of Nooit actie nog slechts € 250,-. De korting op deze loungeset is enkel en alleen online te verkrijgen, en de korting hierop wordt automatisch in de winkelwagen verrekend.

Kent Loungeset Kwantum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *