MediaMarktDagen

folder mediamarktTot en met zondag 3 maart organiseert elektronicaketen Mediamarkt de Marktdagen. Met elke dag een andere markt met verschillende producten. Let op, de actie geldt niet in alle vestigingen van de Mediamarkt, bekijk de MediaMarkt folder voor meer informatie.

Woensdag
Op woensdag worden de Marktdagen afgetrapt met de Telecom Markt, de grootste markt voor al uw telecom-apparatuur. Verschillende soorten telefoons gaan weg voor een marktprijsje. Zo krijgt u bijvoorbeeld een iPhone 4 helemaal gratis bij een 1-jarig Tele2 abonnement voor maar 50 euro per maand. Bovendien krijgt u daar ook nog eens een TomTom carholder ter waarde van €99,- bij cadeau! Gaat u liever voor een simpele en low-budget telefoon, dan zit u goed met een Nokia Asha 203 met prepaidpakket voor maar 25 euro, inclusief 10 euro beltegoed!


Donderdag
Donderdag is het de dag van Klein huishoudelijk en witgoedapparatuur. Dus is uw wasmachine aan vervanging toe of spaart u voor een mooie nieuwe stofzuiger of espressoapparaat, dan is dit uw kans! Kies bijvoorbeeld voor een mooie energiezuinige Siemens wasmachine voor maar €449,-.

Vrijdag
Op vrijdag gaat Mediamarkt verder met de Computer Markt. Met stijlvolle laptops, printers en computeraccessoires in alle soorten en maten.

Zaterdag en zondag
In het weekend kun je profiteren van de Koopjes Finale. Alle laatste producten van de Marktdagen worden in het weekend van de hand gedaan voor zeer voordelige prijzen. Dus heb je doordeweeks geen tijd gehad om langs te komen, dan is dit het uitgelezen moment om alsnog je slag te slaan!