Life-Fashion-Life De Bijenkorf

Life Fashion Life bij De Bijenkorf

Inspiration magazine De Bijenkorf
Inspiration magazine De Bijenkorf

De maand maart staat bij De Bijenkorf volledig in het teken van de nieuwste Fashion. Al enig idee wat de mode trends gaan doen van het voorjaar of van de zomer? Wanneer je door het nieuwe Inspiration magazine van De Bijenkorf hebt gebladerd heb je ook een aardig idee welke kant de nieuwste voorjaars- en zomermode opgaat. Tijdens de Live Fashion Live campagne ontdek je nu al de laatste trends en de nieuwste mode voor het voorjaar en de zomer van 2014.

Win je outfit terug tijdens Life Fashion Life

Tijdens de ‘Life Fashion Life‘- periode (woensdag 26 februari t/m zondag 30 maart 2014) maak je elke dag kans je fashion-outfit terug te winnen.  Koop je een outfit bij één van de Bijenkorf filialen, of via De Bijenkorf webshop? Dan maak je kans jouw complete fashion- outfit terug te winnen. Je dient hiervoor dan wel minimaal één fashion-item te hebben aangekocht. Onder fashion- items vallen:

  • badkleding, lingerie en ondermode;
  • dames-, heren- en kindermode;
  • schoenen, tassen, sokken en shawls;
  • portemonnees, bijoux en sieraden.

Hoe kun je jouw outfit terug winnen?

Win je outfit terug!
Win je outfit terug!
Vanaf 26 februari t/m 30 maart ontvang je bij elke aankoop in de vestigingen van De Bijenkorf en in De Bijenkorf webshop een uniek label. Bij bestellingen via de webshop ontvang je dit lotnummer in de bevestigingsmail van de bestelling. Dit unieke label is tevens het lotnummer waarmee je kans maakt jouw complete fashion-outfit terug te winnen.  Vanaf 28 maart worden winnende nummers op bijenkorf.nl/win-fashion gepresenteerd. Staat jouw lotnummer op deze pagina? Dan kun je via dezelfde pagina contact opnemen met De Bijenkorf door jouw winnende lotnummer en gegevens achter te laten in een contactformulier.  Bekijk alle actievoorwaarden van deze Life Fashion Life actie.
336x280 cosmetica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *