Koopavond 3 en 4 december

 

In veel gemeenten in Nederland is er op maandag 3 en dinsdag 4 december de winkels een extra koopavond ingelast, ter gelegenheid van de Sinterklaasviering op 5 december. Vooral in de grotere plaatsen openen de winkels hun deuren tot 21.00 uur. Zo kunnen alle laatste cadeautjes toch nog op tijd gekocht worden! Op de website van jouw eigen gemeente kun je nagaan of de extra koopavond ook is ingelast in de plaats waar je woont!


Verder staan er weer veel nieuwe folders van week 49 voor je klaar. Met op de valreep nog altijd de beste Sinterklaasaanbiedingen. Ook hebben veel winkels hun pijlen alweer gericht op de volgende feestdagen. Veel folders staan bol van de kerstkoopjes, dus bekijk de nieuwe folders op http://www.foldersenkranten.nl/nieuwe-folders/

Een kleine greep uit verschillende folders:
De nieuwste folder van Intratuin staat geheel in het teken van de naderende kerstdagen, met kortingen op kerstbomen en een groot aanbod aan versieringen en verlichting!
Op zaterdag 8 december is het kerstmarkt bij Karwei! In deĀ Karwei folder staat een uitgebreid assortiment aan producten die op de markt verkocht zullen worden.
Ook bij Leenbakker is van alles te vinden om de kerst gezellig en feestelijk te maken, met kortingen op kunstbomen, kerstballen en kaarsen.