Kleding, kleding en nog eens kleding


Reclamefolders worden doorgaans doorgebladerd door mensen die op zoek zijn naar de beste deals. Daarnaast is het folder bladeren vaak een vorm van tijdverdrijf en ontspanning.

Echter, de modebewuste vrouwen hebben vaak een heel andere insteek wanneer zij geconcentreerd de laatste kleding folders onder de loep nemen. En vooral voor deze dames zijn de komende weken een waar feest in folderland. Naast de online kledingfolders zijn er ruim voldoende digitale magazines en catalogi die bol staan van nieuwe mode waarop de dames zich kunnen oriënteren.

Lente Fashion bij V&D

V&D spring fashion
V&D spring folder

Een bekende online folder die bijna wekelijks uitkomt is die van warenhuis V&D. Deze twee weken een must-see voor de modebewuste dames. Op de cover een jonge dame gehuld in een kleurrijke zomerjas van de modeontwerper Mart Visser. Niet voor niets, want op de eerste twee pagina’s staan 6 verschillende modellen uit de ‘Coat Collection’ van Mart Visser. Stuk voor stuk stijlvolle halflange jassen gefabriceerd van mooie stoffen. Door één van de modellen uit de folder te selecteren verschijnt meer informatie over het product, waarna je zelfs direct vanuit de folder online zou kunnen bestellen.
Niet alleen de jassen collectie van Mart Visser geeft aan dat de zomer van 2012 in het teken staat van felle kleuren. Ook de zomerkleding van ‘SOHO’ op pagina 13 & 14 overtuigd ons van de kleurrijke trends in het nieuwe zomerseizoen. Ook de verschillende accessoires uit de V&D folder waarmee de outfits gepimpt kunnen worden liegen er niet om. In 2012 mogen de vrouwen gezien worden and color is thé way to do so!

Supertrash Phenomenal magazine

Supertrash online magazine
Supertrash digital magazine

Ook in de categorie online magezines blinkt één magazine deze week uit. Dit is zonder enige twijfel het digitale fashion magazine van het inmiddels razend populaire en wereldwijd bekende kleding merk ‘Supertrash’. Anders dan een papieren tijdschrift kun je in de online editie van het Supertrash magazine rechtstreeks vanuit het magazine shoppen. Ideaal voor vrouwen met een druk schema en voor vrouwen die graag snel over gaan tot actie na het zien van iets moois. Aan verschillende afbeeldingen uit classy fotoshoots zijn kleine shoppingbags toegevoegd. Na te hebben geklikt op één van de bags wordt het kledingstuk of accessoires uitvergroot voor een duidelijkere weergave van het product. In deze weergave kan een item, na het selecteren van maat en model, direct in de winkelwagen geplaatst worden. Het online magazine van Supertrashis dus niet alleen leuk om in te bladeren, maar tevens een uitkomst bij gebrek aan shoptijd. Kortom, fenomenaal!

Naast de folder van V&D en het magazine van Supertrash zijn er legio andere bladertools die u kunnen dienen om inspiratie te doen voor de lente en zomer van 2012. Bekijk het gratis aanbod in de categorie ‘Kleding & Mode’.