De Bijenkorf kindermode lente/zomer

Kindermode De Bijenkorf

Kindermode magazine De Bijenkorf
Kindermode magazine De Bijenkorf

Net nadat het Inspiration magazine van De Bijenkorf is uitgekomen heeft het warenhuis nu ook een speciaal magazine met de laatste kindermode. In dit digitale tijdschrift presenteert het luxe warenhuis niet alleen de nieuwste merken voor kids, maar ook de laatste modetrends voor het najaar en de zomer van 2014. Dit jaar zijn dit er heel wat. Niet voor niets telt dit online tijdschrift 34 pagina’s die gevuld zijn met fashion voor de kleine dames en jonge mannen. Wees er op tijd bij en score alvast de leukste merk kleding voor de mooie lente- en zomerdagen. Blader hiervoor eenvoudig door dit nieuwe Kindermode magazine van De Bijenkorf en beleef het gemak van direct bestellen uit dit slimme tijdschrift.

Nieuwe kindermerken in Bijenkorf assortiment

Stella McCartney Kids
Stella McCartney Kids
Dat er bij De Bijenkorf slechts mooie kwaliteitsmerken worden verkocht is inmiddels bij iedereen bekend. Maar of ook iedereen weet dat je bij dit luxe warenhuis ook uitstekend terecht kunt voor de laatste kindermode zal misschien niet iedereen weten. Dit is toch zeker wel het geval. En het bewijs ligt ten dele in het nieuwe kindermagazine dat zojuist is uitgekomen.  We zien een aantal oude bekende merken waaronder bijvoorbeeld McGregor, Ralph Lauren, Marc Jabons, Tommy Hilfiger, Scotch (Shrunk & R’Belle), Pepe Jeans, en Tumble ‘N Dry. Maar De Bijenkorf introduceert nu ook een aantal merken voor de kids die we voorheen nog bijna nergens anders zagen. Dit is de kindermode van Paul Smith (kids & junior), Burberry, Stella McCartney en Supertrash Girls.

De kindermode van de Briste designer Paul Smith laat een nieuwe voorjaarscollectie kinderkleding zien die zich vooral kenmerkt door de lieve zachte kleuren en de unieke prints. Van Burberry zien we in het Bijenkorf magazine geen voorbeelden. Maar we schatten zo in dat iedereen wel een idee heeft van hoe Burberry kids er ongeveer uitziet. En Stella McCartney kunnen we benoemen als super schattig. Leuke lieflijke prints worden bij Stella McCartney gecombineerd met echte meisjesachtige kleuren waardoor een outfit(tje) van Stella al snel een super cute factor heeft.

Naast deze designers voor kids komen we achterin het kindermode magazine van De Bijenkorf ook een aantal typische zomermerken tegen. Zo staan er casual kinderoutfits van Gaastra en ietswat

Beachwear De Bijenkorf
Beachwear De Bijenkorf

stoerede beach suits van Vingino in het magazine. Ook de zwemkleding en beachwear van Brunotti, Protest en O’NEILL behoren ook dit jaar weer tot het standaard kinderkleding assortiment van het luxe warenhuis.

Deze aanbiedingen en prijzen uit dit online kindermode magazine zijn net als het Inspiration magazine en het ‘Live Fashion Live‘ magazine zeker geldig tot eind maart. Daarna duurt het (als het goed is) niet meer lang voordat de jaarlijkse Maffe Marathon van De Bijenkorf weer van start gaat. Dit is HÉT uitgelezen moment om een groot scala aan A-merken voor in het voorjaar tegen waanzinnig lage prijzen binnen te slepen. Houd de actiepagina’s en blog dus goed in de gaten en zorg dat je er dit jaar op tijd bij bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *