Jubileum folder ANWB

Jubileum acties ANWB


Een jaar gelden zijn 25 winkels van de ANWB samen met de webshop compleet vernieuwd. De nieuwe winkelformules zijn een groot succes gebleken. En dat wilt de ANWB nu graag met iedereen vieren. Speciaal voor dit jubileum heeft de reiswinkel een tweetal folders uitgebracht. Één met Jubileum voordeel en één folder met leuke aanbiedingen voor fietsliefhebbers.

Jubileum voordeel folder ANWB

Jubileum folder ANWB
Jubileum folder ANWB

Om het jubileum van de 25 nieuwe ANWB winkels en de vernieuwde webshop te vieren heeft de ANWB een speciale Jubileum folder uitgebracht. Twee weken lang ontvangen de eerste 25 klanten (voorzien van een ANWB lidmaatschapskaart) een gratis stormparaplu. Deze paraplu kost normaal gesproken € 19,95 en is bestand tegen windkracht 10. Naast dit jubileum cadeau van ANWB heeft de winkel ook een aantal jubileum kortingen in de folder verwerkt. Om het 1-jarig bestaan van de nieuwe winkels en de nieuwe webwinkel te vieren staat er twee weken lang een TomTom navigatiesysteem in de aanbieding. Deze TomTom is voorzien van de nieuwe kaart van heel West Europa en voor de gelegenheid afgeprijsd van 139 naar 99 euro. Mocht je inderdaad met de auto op vakantie gaan en wel iets zien in deze aanbieding. Dan komt de jubileum korting op de fietsendrager misschien ook wel gelegen. Monteer deze fietsendrager op de trekhaak en neem tot twee fietsen mee op vakantie. De fietsendrager is overigens tevens geschikt voor het dragen van elektrische fietsen. Voorheen 199 (voor leden), maar ter viering van het 1-jarig jubileum betalen leden nog slechts € 169,- voor deze fietsendrager.

Eropuit met de fiets folder van ANWB

ANWB fietsfolder
ANWB fietsfolder

De ANWB fiets folder van week 16 & 17 staat vol met mooie aanbiedingen voor ANWB leden die graag tijd op de fiets doorbrengen. Zo geldt er voor leden de komende twee weken een korting van maar liefst 10 euro op alle fietshelmen uit het ANWB assortiment. En mocht het deze zomer nou niet zulk lekker (droog) weer worden. Dan heeft de winkel de oplossing met een flinke dosis korting klaar liggen. Op alle Regatta regenkleding krijgen leden nu 20% korting. Een broek van Regatta kost hierdoor nog geen 16 euro, en een echte Regatta regenjas is hierdoor beschikbaar vanaf € 23,96. Bekijk deze en nog veel meer andere leuke aanbiedingen uit de nieuwe ANWB fiets folder online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *