Hogere temperaturen en meer folders


Naarmate de temperatuur in ons land stijgt, neemt het aantal folderpublicaties ook toe.

Verschilende kleurrijke bladertools presenteren de acties van het voorjaar. Net als de consumenten, laten ook de bekende winkelbedrijven zien dat dat ze toe zijn een wat vitaminen-D. De frisse lentekleuren knallen van de voorpagina’s vergezeld door prachitge aanbiedingen op zomerse producten. Ook vandaag zien we weer een aantal bijzondere publicaties met acties waar we in de winter alleen maar van konden dromen.

MediaMarkt met bijna 30 verschilende folders!

1 van 30  MediaMarkt folders
1 van de 30 MediaMarkt folders

Op het gebied van consumentenelektronica is de MediaMarkt toch wel een koploper. Met een super uitgebreid assortiment aan audiovisuele producten kan MediaMarkt altijd inspelen op elke behoefte. Met een dergelijk breed assortiment is er ook veel ruimte voor aanbiedingen en acties. Dit blijkt ook weer uit de folders van de elektronicaketen. Deze week (11) presenteerd MediaMarkt namelijk bijna 30 verschillende reclamefolders. Bijna elke MediaMarkt vestiging heeft een eigen folder met aanbiedingen die slechts gelden voor de betreffende vestiging. Deze reclamefolders beslaan ongeveer 10 pagina’s met allerlei elektronica koopjes en zijn gedurende de hele week geldig. Ons team heeft de folders direct in één overzicht gezet zodat u eenvoudig alle acties van elke vestiging kunt inzien.
Daarnaast bestaat het tijdschrift van de MediaMarkt ‘MediaZine’ inmiddels 5 jaar en is vanaf heden in een extra dikke editie af te halen bij uw eigen MediaMarkt vestiging. Helaas is dit tijdschift nog niet online in te zien. Maar zodra dit het geval is, laten wij het u als eerst weten.

Tuinmeubel- en Barbecue folder van Intratuin

Intratuin tuin folder
Intratuin tuinmeubels & barbecue’s

Net als de geldigheidsdatum van de huidge Intratuin folder bijna lijkt te verlopen valt ons oog op een extra online folderpublicatie. De nieuwe 52 bladzijden tellende Tuinmeubel- en Barbecue folder van Intratuin. Mocht de zomer van 2012 net als vorig jaar teleurstellend zijn, dan kunnen we in ieder geval wat voorpret beleven aan deze dikke lentefolder. In tegenstelling tot de reguliere Intratuin folder staat dit exemplaar niet vol met planten en bloemen. De Tuinmeubel- en Barbecue folder geeft een ietswat bourgondische indruk. Dit is te danken aan een groot assortiment tuinmeubels. Het overgrote deel van deze Intratuin folder wordt gevuld met prachtige tafels, stoelen, loungebanken en royale kussens. En bij een comfortabele zit en wat zon hoort natuurlijk een goede maaltijd. En ook hierin kan Intratuin u voldoende helpen. Althans, bij het ondersteunen door het juiste kookgerei tegen scherpe prijzen aan te bieden. De laatste pagina’s staan namelijk vol met aantrekkelijk geprijsde barbecue’s. Van kleine Weber barbecue’s tot grote Grilled barbecue’s die meer iets weg hebben van een mobiele keuken. Wat de het zonnetje deze zomer ook zal doen, aan het bourgondische element hoeft deze zomer niet te liggen.