Het grote Blokker Sintboek is uit!

Speelgoedboek 2012
Speelgoedboek 2012

Het najaar is volop losgebarsten. De dagen worden donkerder, natter en korter en voor je het weet is het december. Deze maand staat uiteraard, net als ieder jaar, in het teken van feest en heerlijke avondjes. Hoog tijd dus om je vast te orienteren en je te laten inspireren voor de leukste cadeaus. Welke tips geef jij de Sint dit jaar mee? Blokker maakt het u iets makkelijker, want het grote Sintboek is nu al uit! Bekijk ‘m op FoldersenKranten.nl!

Oh kom er eens kijken…!
De Sint zal het dit jaar extra moeilijk gaan krijgen met al het aanbod van Blokker.

Het speelgoedboek staat ook dit jaar bol van de leukste cadeaus en het mooiste speelgoed. Alles waar jij je kleine spruit dolblij mee kunt maken. Wil je kleine prinses een nieuwe Barbie om mee te spelen of heeft zij liever iets te knutselen? En maak jij je zoontje alleen blij met stoere auto’s, of maak je hem ook blij met Playmobil Dino’s? Voor ieder kind, van elke leeftijd, bij Blokker ben je dit jaar absoluut aan het juiste adres, zowel voor het Heerlijk Avondje zelf, als voor fijne schoencadeau’tjes.


Prijsknallers
Bovendien shopt De Sint dit jaar extra voordelig bij Blokker. Met een flink aantal Prijsknallers is besparen een stukje makkelijker dit jaar. Het leven is tenslotte al duur genoeg! Onder dit voordeel vindt u een babywalker van €44,95, nu voor €24,99, een basisdoos Lego van €19,99, nu voor €14,99, een Baby Born pop van €49,95 voor €39,95 en een Super Racebaan van €44,95, nu voor €34,95. Bekijk al dit voordeel en het volledige Sint aanbod van Blokker in het online Sintboek op FoldersenKranten.nl.