Hamsteren Albert Heijn

Hamsteren bij Albert Heijn!

Het is komende week de hele week raak bij de supermarkten van Albert Heijn. Van maandag 29 juni t/m zondag 4 juli is er namelijk weer een gloednieuwe Hamsterweek.

Hamsteren 50x500

Gratis bezorgen van boodschappen

Iedereen weet inmiddels dat tijdens de Hamsterweken heel wat korting wordt weggegeven. Verschillende 1 + 1 acties en artikelen waarvan de 2e gratis wordt weggegeven zijn hierbij een vaste prik geworden. Maar de komende Hamsterweek (week 27) beloofd extra bijzonder te worden door het feit dat je kunt profiteren van gratis bezorging!
Jawel, je leest het goed. Gedurende de hele week 27 kun je een hele boodschappentas vol met aanbiedingen gratis thuis laten bezorgen. Deze gratis bezorging kun je verzilveren door een speciale actiecode eenmalig te gebruiken (zie afbeelding hierboven). Klik of de afbeelding of noteer deze actiecode en voer deze vervolgens in bij het afrekenen van je online bestelling op AH.nl. Je kunt er dan voor kiezen om de boodschappen tot in de keuken gratis te laten bezorgen. Of, wanneer dit beter uitkomt, de boodschappen klaar laten zetten bij één van de vele Pick Up Points van Albert Heijn.
Voor de voorwaarden omtrent de Hamsteren- actie kun je een kijkje nemen op http://www.ah.nl/hamsteren27.

Hamsteren 320x100

Bonusaanbiedingen week 27

AH Bonus folder week 27Een week lang Hamsteren betekent natuurlijk dat je een week lang kunt profiteren van geweldige aanbiedingen. Net al elke week zijn deze aanbiedingen gebundeld in de de AH Bonus folder. Bij verschillende huishoudens is deze waarschijnlijk al in de bus gevallen. En mocht dit nog niet het geval zijn, dan kun je de Bonus folder ook vanaf vandaag online doorbladeren.
Nieuwsgierig geworden naar de talloze kortingen tijdens de komende Hamsterweek? Neem alvast een kijkje in de AH Bonus en profiteer ook van een gratis verzending van je boodschappen

Enkele hoogtepunten uit deze Hamsterweek zijn de volgende:

-Bij alle wasmiddelen van Robijn ontvang je de tweede gratis. Of je nu uit bent op de Robijn wasverzachter of op het color wasmiddel. Alle combinaties zijn binnen deze actie mogelijk.

-Hetzelfde geldt ook voor de vaatwastabletten van Sun, de tweede is gratis. Ook hierin zijn verschillende keuzes te maken. De bekende Sun Classic tabs of the Sun All in One tabs. Dozen van 36 stuks die bij aankoop van twee stuks nog maar de helft van de prijs kosten.

-Op verschillende Pampers Midpacks geldt een Bonus korting van 40%. Bonuskaarthouders kunnen tijdens de Hamsterweek profiteren van 40% korting op alle Pampers midpacks (35 stuks) van de typen Easy Up, Active Fit en New Baby.

-Op praktisch alle producten van Heineken 20% Bonus korting.
Een krat Heineken is komende week afgeprijsd van €14,19 naar €9,39. En beschik je over een Bonuskaart, dan profiteer je van 20% voordeel op alle overige producten van Heineken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *